Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα φέρει το Karl νέους πελάτες στην Opel; (vid)

Ελλάδα 21:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα φέρει το Karl νέους πελάτες στην Opel; (vid)

ΝΕΑ

Θα φέρει το Karl νέους πελάτες στην Opel; (vid)

ΝΕΑ

Στο Adam Opel Haus, την ανακαινισμένη έδρα της Opel στο Ρούσελσχαϊμ, έγινε πριν λίγες ημέρες η παρουσίαση του Karl. Ένα αυτοκίνητο – εισιτήριο για την είσοδο της γερμανικής μάρκας στα προσιτά μοντέλα πόλης. Με μικρές εξωτερικές διαστάσεις, ευρύχωρο εσωτερικό, ικανοποιητικό εξοπλισμό και αρχική τιμή κάτω από τα 10.000 ευρώ, έχει τις προϋποθέσεις για επιτυχή εμπορική πορεία. Στην Ελλάδα το περιμένουμε στα μέσα του καλοκαιριού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Πριν λίγες ημέρες σας δείξαμε ένα video με τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας, Mark Adams, να μας παρουσιάζει την εξωτερική σχεδίαση του Karl. Τώρα είναι η σειρά του Προέδρου του Opel Group, να μιλήσει για τη νέα προσθήκη στη γκάμα της μάρκας. Μάλιστα ο Karl Thomas Neumann εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το Karl θα φέρει νέους πελάτες στην Opel, όπως συνέβη με το στιλάτο μικρό Adam και το Mokka.

Το Karl θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά με 5θυρο αμάξωμα και το εσωτερικό προσφέρει θέσεις για 4 ή 5 επιβάτες. Ως κινητήρας επελέγη ο νέος 3κύλινδρος 1.0 ECOTEC, στην ατμοσφαιρική του όμως εκδοχή, με ισχύ 75 PS. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μελλοντικά θα προστεθεί και η έκδοση turbo των 90 PS.

Advertisement
Advertisement