Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα έχει και… καταδύσεις το Gymkhana 9;

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα έχει και… καταδύσεις το Gymkhana 9;

ΝΕΑ

Θα έχει και… καταδύσεις το Gymkhana 9;

ΝΕΑ

Μόνο λίγες ώρες μας χωρίζουν από τα αποκαλυπτήρια της νέας περιπέτειας του δαιμόνιου Ken Block, το ένατο δηλαδή επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς Gymkhana που μετρά εκατομμύρια views στο YouTube. Και ο Αμερικανός, ξέρει καλά πώς να μας ανοίγει την όρεξη!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αυτή τη φορά χωρίς καμένο λάστιχο από το Ford Fiesta RS RX αλλά με μία πολύ αινιγματική φωτογραφία που «ανέβασε» στα προσωπικά του social media και αφορά στο Gymkhana που αυτή τη φορά επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες και διαδραματίζεται στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.

«Ξέρεις πως το πράγμα σοβαρεύει όταν χρειάζεται να έχεις για παν ενδεχόμενο, εξοπλισμό καταδύσεων – μόνο για ένα τρικ», έγραψε ο Block. Αναρωτιόμαστε τι σόι άλμα θα κάνει αυτή τη φορά και αν επιδίωξε με το Focus του να μιμηθεί την… προσθαλάσσωση της ταινίας «Sully» που αφορά πραγματικά γεγονότα στον ποταμό Χάντσον.

Gymkhana NINE: launching TOMORROW. 8am EST on the Hoonigan YouTube channel. You know it’s serious when you need scuba gear at the ready – just for one trick. #GymkhanaNINE

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ken Block (@kblock43) στις

Advertisement
Advertisement