Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε κι άλλη έκδοση της Huracan;

Ελλάδα 2:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα δούμε κι άλλη έκδοση της Huracan;

ΝΕΑ

Θα δούμε κι άλλη έκδοση της Huracan;

ΝΕΑ

Διαδεχόμενη τη Gallardo, η Huracan δεν αποτελεί απλά ένα νεότερο και πιο σύγχρονο μοντέλο για τη Lamborghini. Αποτελεί και μία «πλατφόρμα» πάνω στην οποία μπορούν να πατήσουν διάφορες εκδοχές του ιταλικού supercar!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanAuto)

Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι δηλώσεις του επικεφαλής της μάρκας από τη Σαντ’ Άγκατα, Stephan Winkelmann, στο βρετανικό Autocar: «Με τη Gallardo η στρατηγική πολλαπλών εκδόσεων ξεκίνησε στον δεύτερο κύκλο ζωής της ενώ τώρα, την ακολουθούμε εξ αρχής αφού εκεί βασίσαμε τη Huracan, από την εξέλιξή της ακόμα. Έχουμε πολλές ιδέες, πολλά πράγματα που έχουμε ήδη αποφασίσει αλλά η αλήθεια είναι πως όσο το σκέφτεσαι, όλο και περισσότερες ιδέες σου έρχονται στο μυαλό. Το αν θα υλοποιηθούν ή όχι, αφορά στην επένδυση που θα αφορούν αλλά και τις δυνατότητες της γραμμής παραγωγής μας».

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τα μαθηματικά. Από το λανσάρισμα τα LP610-4, έχουμε δει ακόμα τη Spyder εκδοχή της, την αγωνιστική LP620-4 Super Trofeo και πρόσφατα την πισωκίνητη LP580-2 (δείτε τη να χορεύει στην πίστα πατώντας εδώ). Ήδη λοιπόν έχουμε δει τέσσερις εκδοχές της Huracan ενώ όπως αποκάλυψε ο Winkelmann, μπορεί να δούμε ακόμα και περισσότερες από πέντε!

Το εσωτερικό της LP580-2

Το εσωτερικό της LP580-2

Advertisement
Advertisement

Άρα θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την πέμπτη, που η λογική λέει πως θα είναι η Spyder εκδοχή της LP580-2. Από εκεί και πέρα, τι ιδέα θα κατεβάσει το μυαλό των… μεγάλων κεφαλών της Lamborghini, θα το δούμε στην πορεία. Άλλωστε δεδομένου πως η Huracan πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι, γιατί να «πατήσουν φρένο»;