Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε διάδοχο της Maserati MC12;

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα δούμε διάδοχο της Maserati MC12;

ΝΕΑ

Θα δούμε διάδοχο της Maserati MC12;

ΝΕΑ

Η Maserati έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον που παρότι δεν εναρμονίζονται με αυτά οι πωλήσεις των τελευταίων μηνών, δεν έχει πρόθεση να τα εγκαταλείψει. Το αντίθετο μάλιστα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Μπορεί τα «εμπορικά» μοντέλα όπως η Levante, το πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής μάρκας να είναι καθοριστικά για την επίτευξη αυτών των πλάνων, όμως ένα σήμα όπως αυτό της Maserati δεν μπορεί παρά να προσέχει και το πρεστίζ.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας της μάρκας, Harald Wester, αποκάλυψε την πρόθεσή του να δημιουργηθεί σύντομα μία διάδοχος της θηριώδους MC12!

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας στο βρετανικό Autosport, τόνισε: «Θα ήθελα ένα τέτοιο μοντέλο, έστω  σε περιορισμένη έκδοση. Βέβαια πρέπει να αναλύσουμε τι θα απαιτούσε η δημιουργία ενός τέτοιου μοντέλου».

Maserati-MC12-2004-b640

Η θρυλική MC12 κατασκευάστε μόνο σε 25 κομμάτια με άδεια χρήσης σε δημόσιους δρόμους και βασιζόταν στην Enzo, της «αδερφής» Ferrari. Μάλιστα κατασκευαζόταν στο Μαρανέλο!

Advertisement

Κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί και τώρα ενώ ο Wester αμέλησε να θέσει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, άλλωστε θα ήταν δύσκολο δεδομένου πως ακόμα περιμένουμε νέα για την επίσης εντυπωσιακή αλλά πιο «θνητή» Alfieri.