Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα μπορούσε να είναι αυτό το επόμενο Nissan GT-R;

Ελλάδα 7:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα μπορούσε να είναι αυτό το επόμενο Nissan GT-R;

ΝΕΑ

Θα μπορούσε να είναι αυτό το επόμενο Nissan GT-R;

ΝΕΑ

Από τη στιγμή που η Nissan ακόμα δεν έχει κατασταλάξει το ποια θα είναι η σχεδιαστική φόρμα του επόμενης γενιάς GT-R, διάφοροι «ψηφιακοί» καλλιτέχνες δίνουν την δική τους εικαστική προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα από τα τελευταία παραδείγματα μας έρχεται από την εταιρεία CarLifestyle, με έδρα τη Νέα Υόρκη, η οποία συνδυάζει την εικόνα ενός GT-R με την αντίστοιχη ενός Ford GT, το οποίο χρησιμοποιεί και ως βάση. Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που παίζει ρόλο για την εικαστική προσέγγιση του μελλοντικού GT-R, αποτελεί η κεντρομήχανη διάταξη. Έτσι δικαιολογείται και η χαμηλή γραμμή οροφής, που έρχεται σε αντίθεση με το σχετικά ψηλό αμάξωμα του μοντέλου που γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Πάντως, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως τα εμπρός φωτιστικά σώματα ακολουθούν πιστά το ιαπωνικό supercar, ενώ άλλες, όπως οι πλαϊνοί αεραγωγοί έχουν μεταφερθεί ατόφιοι από το GT.

Advertisement
Advertisement

Ερχόμενοι στην πραγματικότητα, η Nissan προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει κάτι που να αφορά τη νέα γενιά του «Godzilla». Σίγουρα, το ήδη υπάρχον μοντέλο εξακολουθεί να διατηρείται σύγχρονο, παρά τα χρονάκια του, ενώ φυσικά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητά του απέναντι στον ανταγωνισμό. Διάφορες φήμες λένε ότι ίσως η μελλοντική γενιά να διαθέτει κινητήρα υβριδικής τεχνολογίας, με σκοπό να μπορεί να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες προτάσεις των Ferrari, Lamborghini, McLaren και Porsche.