Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα μπει στην παραγωγή το Mini Superleggera Vision;

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα μπει στην παραγωγή το Mini Superleggera Vision;

ΝΕΑ

Θα μπει στην παραγωγή το Mini Superleggera Vision;

ΝΕΑ

Ένα από τα μοντέλα που αναμφίβολα έκλεψε την παράσταση στις τελευταίες μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, είναι το Mini Superleggera Vision.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Τόσο στο Σαλόνι του Παρισιού τον περασμένο Σεπτέμβριο όσο και στο Λος Άντζελες δύο μήνες μετά, το πρωτότυπο roadster που αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Mini με τον ιταλικό οίκο σχεδίασης και κατασκευής αμαξωμάτων Touring Superleggera, τράβηξε τα βλέμματα. Πράγμα που σύμφωνα με τον επικεφαλής της μάρκας, Jochen Goller, έφερε ευχάριστους πονοκεφάλους.

«Είχαμε πολύ θετικές αντιδράσεις στο Superleggera αν και κάποιοι σκληροπυρηνικοί φίλοι της μάρκας είπαν πως “όχι, αυτό δεν είναι Mini”. Ένα άλλο ερώτημα που γεννιέται, είναι το πόσα roadster χρειάζεται μία μάρκα όπως εμείς στη γκάμα της», είπε ο Goller μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια μέσα στο 2015 αναμένεται να σταματήσει η παραγωγή του Mini Roadster (διαβάστε σχετικά εδώ), πράγμα που ίσως ανοίξει το δρόμο για το συγκεκριμένο πρωτότυπο που έχει τραβήξει και το δικό σας ενδιαφέρον μιας και έχουμε δεχθεί αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το αν θα μπει τελικά στην παραγωγή ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα για το Mini Superleggera Vision πατώντας εδώ.