Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αγόραζες replica Diablo για 69.000€;

Ελλάδα 19:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αγόραζες replica Diablo για 69.000€;

ΝΕΑ

Θα αγόραζες replica Diablo για 69.000€;

ΝΕΑ

Είναι του 2001, πολύ περιποιημένη σαν κατασκευή και προορίζεται για κάποιον που θα έδινε το 1/3 της κανονικής τιμής για να κυκλοφορεί με κάτι που μοιάζει στην πραγματική Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Για μια κανονική Lamborghini Diablo του 2001 θα πρέπει να δώσει κάποιος κάτι παραπάνω από 200.000 ευρώ, αν είναι σε άριστη κατάσταση και ιδανικά, έχει και καλό ιστορικό προηγούμενου ιδιοκτήτη. Εδώ έχουμε μια περίπτωση που κόστισε κοντά στις 100.000 ευρώ για να κατασκευαστεί, μια και έχει πολλά και καλά στοιχεία, συνδυασμένα σε ποιοτική πλατφόρμα με χαρακτηριστικά προσεγμένου backyard αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Lambo-fake-boi-530

Ο κινητήρας είναι από Corvette (και έχει 4 κυλίνδρους λιγότερους από αυτόν της original Diablo) και το κιβώτιο είναι χειροκίνητο 5άρι και προέρχεται από Porsche. Η κατασκευή του αυτοκινήτου απαίτησε πάνω από 2.000 εργατοώρες και κόστισε όπως είπαμε περίπου 100 χιλιάδες ευρώ. Το θέμα είναι πως τώρα πωλείται κάτω από 70 χιλιάδες ευρώ και γεννάται το ερώτημα, αν θα βρεθεί κάποιος να αγοράσει το μοντέλο αυτό, που μπορεί για κάποιον που θα το δει στο δρόμο να είναι Lamborghini, όμως έχει μια θεωρητική απαγόρευση στάθμευσης δίπλα σε πάγκους πωλητών μπανάνας.

Lambo-fake-boi-640