Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αγοράζατε μια Lamborghini Huracan με 300.000 χλμ.;

Ελλάδα 12:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα αγοράζατε μια Lamborghini Huracan με 300.000 χλμ.;

ΝΕΑ

Θα αγοράζατε μια Lamborghini Huracan με 300.000 χλμ.;

ΝΕΑ

Στις σελίδες πωλήσεων μεταχειρισμένων φιγουράρει μια κόκκινη Lamborghini Huracan με αρκετά δελεαστική τιμή αλλά και περισσότερα από 300.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Θα το σκεφτόσασταν;

Advertisement
Advertisement

Η αίγλη, η δυναμική και φυσικά οι επιδόσεις είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία που χτίζουν την ονειρική εικόνα ενός supercar. Ωστόσο στην αγορά μεταχειρισμένων ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξία μεταπώλησης παίζει και η προηγούμενη χρήση του αυτοκινήτου. Με το δεδομένο πως στην πλειοψηφία τους τέτοια αυτοκίνητα δεν χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση τα χιλιόμετρα που διανύουν είναι από περιορισμένα έως ελάχιστα. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της κόκκινης Lamborghini Huracan που πωλείται από την εταιρία Royalty Exotic Cars στο Λας Βέγκας.

Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 2015 και αμέσως μετά την αγορά του εντάχθηκε στο στόλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της εταιρίας. Σήμερα έχει στο οδόμετρο 188.00 μίλια ήτοι 302.556 χιλιόμετρα και σύμφωνα με την περιγραφή του δεν αντιμετώπισε ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα και είχε πάντα τακτική συντήρηση. Διαθέτει αναβαθμισμένη ανάρτηση και έχει αλλάξει κιβώτιο πριν από 12.000 χιλιόμετρα ενώ είχε εμπλακεί μόνο σε ένα μικρό ατύχημα σε ένα πάρκινγκ όπου και προκλήθηκε μια ελαφριά ζημιά στον προφυλακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

Η τιμή πώλησης είναι 130.000 δολάρια η οποία είναι άκρως δελεαστική καθώς για την ακρίβεια είναι η χαμηλότερη που υπάρχει στις ΗΠΑ. Προς το παρόν βέβαια οι προσφορές που έχει δεχθεί η εταιρία δεν έχουν ξεπεράσει τις 100.000 δολάρια κάτι που δικαιολογείται απολύτως από τα εξαιρετικά υψηλά χιλιόμετρα χρήσης.