Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τέσσερις σπέσιαλ Aston Martin στο Pebble Beach

Ελλάδα 17:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τέσσερις σπέσιαλ Aston Martin στο Pebble Beach

ΝΕΑ

Τέσσερις σπέσιαλ Aston Martin στο Pebble Beach

ΝΕΑ

Το τμήμα “Q” της Aston Martin που είναι υπεύθυνο για ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της, είχε πολλή δουλειά ενόψει του Pebble Beach Concours d’Elegance.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στο σημαντικό αυτό ραντεβού για ιστορικά οχήματα και supercars που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μοντερέι της Καλιφόρνια, παρούσες θα είναι τέσσερις νέες εκπρόσωποι του τμήματος “Q by Aston Martin” – κάθε μία εξ αυτών βασισμένη σε άλλο μοντέλο της βρετανικής μάρκας.

Η πρώτη είναι μία DB9 Volante με εξωτερικό σε χρώμα “Ashen Blonde” και δερμάτινο εσωτερικό σε χρώμα “Blush Pearl”.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθεί μία V12 Vantage S “ντυμένη” σε χρώμα “Purple Amethyst”, με την γρίλια στο πρόσθιο μέρος και τον διαχύτη σε “Montery Pearl”. Στο εσωτερικό έχει επιλεχθεί μαύρο “Obsidian” που κάνει αντίθεση με τις μωβ ραφές στα καθίσματα, το τιμόνι και άλλα μέρη του αυτοκινήτου. Υπάρχουν ακόμα πολλές λεπτομέρειες με ανθρακονήματα.

Advertisement

Ακολουθούν δύο Vanquish. Η κουπέ έχει κι αυτή μαύρο “Obsidian” στο εσωτερικό αλλά είναι βαμμένη στο χτυπητό “Abor Orange” χρώμα ενώ κι εδώ υπάρχει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων.

Advertisement

Τέλος, η περιποιημένη από το τμήμα “Q” της Aston Martin, Vanquish Volante, τραβάει τα βλέμματα με χρώμα “Frosted Silver” με ειδικού σχεδιασμού αλουμινένιες 10άκτινες ζάντες με επικάλυψη από γραφίτη, σήματα “Q” και εσωτερικό με χρώματος “Chestnut Tan” δέρμα.

Και στα τέσσερα μοντέλα, οι επεμβάσεις είναι μόνο αισθητικές, χωρίς να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση ή αναβάθμιση στα κινητήρια σύνολα.