Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Το BMW i3 είναι σαν έπιπλο από… ΙΚΕΑ

Ελλάδα 16:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tesla: Το BMW i3 είναι σαν έπιπλο από… ΙΚΕΑ

ΝΕΑ

Tesla: Το BMW i3 είναι σαν έπιπλο από… ΙΚΕΑ

ΝΕΑ

Φουντώνει η μάχη αυτοκινητοβιομηχανιών στο βωμό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και της αποδοχής που έχουν από τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερα η -για πολλούς- απρόσμενη επιτυχία του μικρού BMW i3 κατά τον πρώτο μήνα πώλησης του στις αγορές, κάποιους τους έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του επικεφαλής σχεδιασμού της Tesla, Franz voz Holzhausen ο οποίος θέλοντας να υποβαθμίσει το i3 της BMW το χαρακτήρισε σχεδιαστικά ως ένα φθηνό έπιπλο από τα ΙΚΕΑ. «Δεν είμαι σίγουρος ότι το i3 υπηρετεί το μύθο “Ultimate Driving Machine” της BMW. Είναι σαν ένα έπιπλο από τα ΙΚΕΑ, που τα προτιμούν όσοι αγοράζουν γραφεία χαμηλού κόστους, αντί να δαπανήσουν μεγαλύτερα ποσά για την αρχιτεκτονική και διακόσμηση…» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάζοντας όμως πίσω από τα αιχμηρά βέλη του στελέχους της Tesla (όπως άλλωστε κάνει πάντα το NewsAuto.gr) είναι εμφανής η απογοήτευση των Αμερικανών, που δεν μπόρεσαν να διαβλέψουν μία επιτυχία ενός μικρού ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην Ευρώπη και να την καρπωθούν πρώτοι.

Αλλωστε η Tesla είναι από τις πρώτες εταιρείες που έριξαν στην παραγωγή ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Θα μπορούσαν λοιπόν να ήταν οι πρώτοι που θα το έκαναν, ανταποκρινόμενοι και στα καλέσματα διαφόρων επιχειρηματιών και από την Ελλάδα (σύμφωνα με τις πληροφορίες μας) για εκπροσώπηση της εταιρείας στη Γηραιά Ηπειρο -και στην Ελλάδα. Η απάντησή τους όμως ήταν: «… η Ευρώπη θα είναι έτοιμη για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σε δέκα χρόνια από τώρα».

Advertisement
Advertisement

Η επιτυχία όμως τους BMW i3 του διέψευσε…
Το BMW i3 κυκλοφορεί και στην Ελλάδα: Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ

Για τις τιμές πώλησης του i3 στην Ελλάδα διαβάστε ΕΔΩ

Το NewsAuto.gr είναι απο τα πρώτα ΜΜΕ που έχει δοκιμάσει το i3. Διαβάστε τη δοκιμή ΕΔΩ

Advertisement

 

Advertisement