Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Tesla Model Υ χάνει τη οροφή του εν κινήσει! (+Video)

Ελλάδα 5:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla Model Υ χάνει τη οροφή του εν κινήσει! (+Video)

Mobility

Tesla Model Υ χάνει τη οροφή του εν κινήσει! (+Video)

Mobility

Φαίνεται ότι το Model Y της Tesla εξακολουθεί να έχει κατασκευαστικά προβλήματα. Μετά τα παράπονα για πόρτες που δεν έκλειναν και μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στα τμήματα  του αμαξώματος, αποκολλήθηκε εν κινήσει η οροφή.

Advertisement
Advertisement

Οδηγώντας από την αντιπροσωπεία στο σπίτι του ο κάτοχος ενός καινούργιου Tesla Model Y στις ΗΠΑ είδε να φεύγει η γυάλινη οροφή του και το SUV να γίνεται… Cabrio.

Πριν από λίγους μήνες και μετά την έναρξη των παραδόσεων του Model Y από την Tesla, η αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα κατασκευής. Τους τελευταίους μήνες, η εταιρία έκανε προσπάθεια να εξαλείψει τα προβλήματα, αλλά ορισμένοι νέοι αγοραστές του μοντέλου «Υ» εξακολουθούν να αναφέρουν ζητήματα ποιότητας. Το τελευταίο περιστατικό ήταν και το πιο… τρελό αφού η οροφή του SUV αποκολλήθηκε από την θέση της και… έπεσε από το αυτοκίνητο.

Το Model Υ είναι εξοπλισμένο με ένα γιγαντιαίο μονό τζάμι που εκτείνεται σε όλο το μήκος της οροφής. Επομένως, εάν φύγει, εκτίθεται ολόκληρο το εσωτερικό του οχήματος ή αν θέλετε το αυτοκίνητο γίνεται… cabrio. Το περιστατικό του ατυχήματος περιγράφει ο γιος του ιδιοκτήτη του… ανοιχτού Tesla:

Advertisement
Advertisement

«Ο πατέρας μου αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο Model Y και ήμουν μαζί του για να το παραλάβουμε, σε περίπτωση που χρειαζόταν βοήθεια για τυχόν τεχνολογικά προβλήματα. Όλα πήγαιναν καλά και οδηγούσαμε πίσω στο σπίτι όταν αρχίσαμε να ακούμε έντονα τον αέρα. Σκέφτηκα ότι ίσως κάποιο παράθυρο ήταν ανοιχτό. Ένα λεπτό αργότερα ολόκληρη η γυάλινη οροφή αποκολλήθηκε με έντονο θόρυβο. Μετά από έναν σύντομο… πανικό γυρίσαμε και παραδώσαμε το νέο… ανοιχτό Tesla στο αντιπρόσωπο».

Το κέντρο εξυπηρέτησης της Tesla μετά το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Είτε υπήρξε πρόβλημα με την οροφή και την διαδικασία συγκόλλησης της, είτε στο εργοστάσιο απλά ξέχασαν να την σφραγίσουν. Η αστυνομία μας ενημέρωσε πως την βρήκε στο οδόστρωμα και την μετακίνησε για να μην γίνει ατύχημα. Αυτή την στιγμή κάνουμε έρευνες για να δούμε πως κάτι τόσο μεγάλο όσο η γυάλινη οροφή δεν πέρασε ποιοτικό έλεγχο».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

 

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Tesla: Nέο ρεκόρ σημείωσαν οι παραγγελίες το γ΄ τρίμηνο

Ένα Tesla Model Y που λατρεύει το χώμα (video)

O Κυριάκος Μητσοτάκης και το Tesla…