Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla Model 3 S: Επιβεβαίωση για την επόμενη χρονιά

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla Model 3 S: Επιβεβαίωση για την επόμενη χρονιά

ΝΕΑ

Tesla Model 3 S: Επιβεβαίωση για την επόμενη χρονιά

ΝΕΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk επιβεβαίωσε στο Twitter πως πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά μια νέα γρήγορη έκδοση του επιτυχημένου Model 3. Οι ειδήσεις βγαίνουν εκεί που δεν τις περιμένεις…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σήμερα, το πιο αποδοτικό μοντέλο το Tesla 3, κάνει το 0-100 km/h σε 5,1 sec με μέγιστη ταχύτητα πάνω από 200 km/h. Αλλά τι γίνεται αν κάποιος επιθυμεί περισσότερη απόδοση; Να για παράδειγμα όπως συμβαίνει με το πρωτότυπο Tesla Model S P100D; Λοιπόν, είναι γεγονός. Το Model 3 επιδόσεων είναι προ των πυλών, θα το δούμε κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk δεν δίστασε να το αποκαλύψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως κάτι τέτοιο σχεδιάζεται να γίνει τους προσεχείς μήνες. Πριν η Tesla ξεκινήσει να παράγει το συγκεκριμένο 3, η αυτοκινητοβιομηχανία θα πρέπει να περάσει πρώτα από την «κόλαση της παραγωγής», την οποία χαρακτηρίζει έτσι ο Musk λόγω της μεγάλης διάρκειας αυτής, τουλάχιστον 6 μήνες.

Advertisement
Advertisement

Tesla-Model-3-S-tsiro-640

Τι μπορούμε να περιμένουμε από ένα τέτοιο μοντέλο με κωδικό S; Διπλός κινητήρας σίγουρα. 0-100 km/h σε περίπου 3 sec και πολλές «ηλεκτρικές» συγκινήσεις. Θα χωθεί περίτεχνα ανάμεσα στα μοντέλα της γκάμας, χωρίς να κανιβαλίσει κάποιο καλύπτοντας ουσιαστικά κενά που πιθανόν υπάρχουν σήμερα.