Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Υπερ-κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Γερμανία

Ελλάδα 22:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla: Υπερ-κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Γερμανία

ΝΕΑ

Tesla: Υπερ-κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Γερμανία

ΝΕΑ

Η Αμερικανική εταιρεία δημιουργεί ένα πολύ μεγάλο κέντρο εξυπηρέτησης καθώς αναμένει σημαντική αύξηση των πωλήσεων.

Advertisement
Advertisement

H Tesla εξετάζει την περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Γερμανία η οποία αποτελεί την έδρα των κολοσσών VW, Daimler και BMW. Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία θα ανοίξει το μεγαλύτερο κέντρο εξυπηρέτησης στη Γερμανία, καθώς αναμένει «έκρηξη» στις πωλήσεις του Model 3 σε όλη την Ευρώπη.

Η απόφαση έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά την παρουσίαση του σχεδίου της Tesla για την κατασκευή εργοστασίου κοντά στο Βερολίνο. Η περιοχή του νέου κέντρου εξυπηρέτησης νότια του Ανόβερο, περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο από την έδρα της VW στο Wolfsburg, καλύπτει 3.000 τετραγωνικά μέτρα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Tesla. Η εταιρεία μετακόμισε το τοπικό προσωπικό από μια προηγούμενη τοποθεσία στο κέντρο του Ανόβερο και θα προσλάβει και περισσότερους ανθρώπους.

Advertisement
Advertisement

Η επέκταση των πωλήσεων της Tesla στην Ευρώπη ωστόσο έχει επισκιαστεί από καταγγελίες για κακή ποιότητα και εξυπηρέτηση πελατών στη Γερμανία. Η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα ώθηση που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση για να προωθήσει την ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αφού οι προηγούμενες προσπάθειες δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η επιτυχία στη Γερμανία είναι κρίσιμη για την παγκόσμια στρατηγική επέκτασης της Tesla. Η εταιρεία θα κατασκευάσει εργοστάσιο κοντά στο Βερολίνο μετά την ολοκλήρωση ενός gigafactory στη Σαγκάη για να ενισχύσει την παρουσία της στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ιδού τα πρώτα κίνητρα στα ΚΤΕΛ για την ανανέωση των λεωφορείων!

Ξανά στους δρόμους τα Μικτά Κλιμάκια Ελέγχων-Θα ξεσκονίζουν όλα τα οχήματα

Advertisement

Αυτά τα αυτοκίνητα δεν κατάφεραν να ληστέψουν…