Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla για Ελλάδα: Το τσάμπα… πέθανε

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tesla για Ελλάδα: Το τσάμπα… πέθανε

ΝΕΑ

Tesla για Ελλάδα: Το τσάμπα… πέθανε

ΝΕΑ

Με ένα κοφτό και ξεκάθαρο μήνυμα ενημερωθήκαμε για τα νέα δεδομένα της εταιρείας που πλέον ισχύουν…

Advertisement
Advertisement

Οι κάτοχοι Tesla στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα απολάμβαναν τα οφέλη της ταχύτατης φόρτισης στους σύγχρονους φορτιστές της Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, δωρεάν.

Το τσάμπα όμως πέθανε και για την free Tesla φόρτιση και για την Ελλάδα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία, ενημέρωσε με ένα κοφτό και ξεκάθαρο e-mail ενημέρωσε τόσο τους κατόχους αυτοκινήτων Tesla, όσο και όλους του άλλους, ότι πλέον για να φορτίζουν στους ταχυφορτιστές της, θα πληρώνουν.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα τους προτρέπει να ενημερώσουν τους τρόπους πληρωμής μέσω του app για να μην έχουν τρεχάματα τη δύσκολη στιγμή της αναζήτησης φορτιστή.

Το email με τίτλο  «Παρουσιάζουμε το Supercharging με πληρωμή ανά χρήση» αναφέρει σε άπταιστα Ελληνικά:
«Στις 24 Ιουλίου 2023, οι σταθμοί Supercharging σε όλη την Ελλάδα θα αλλάξουν το μοντέλο λειτουργίας τους σε φόρτιση με πληρωμή ανά χρήση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνετε την τοπική τιμή χρέωσης ανά kWh ενέργειας που χρησιμοποιείτε για τη φόρτιση του οχήματός σας.
Μπορείτε να βλέπετε τις τιμές φόρτισης στις διάφορες τοποθεσίες προτού φτάσετε, πατώντας τις καρφίτσες στον χάρτη Supercharger, στην οθόνη αφής του οχήματός σας.
Για να αποφύγετε τις καθυστερήσεις στη φόρτιση και να διασφαλίσετε απρόσκοπτη πρόσβαση σε Supercharger, επιβεβαιώστε ότι τα στοιχεία πληρωμής που έχετε καταχωρίσει στην εφαρμογή Tesla app είναι ενημερωμένα».

Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι πλέον, οι δημοφιλέστατοι ταχυφορτιστές στο Golden Hall (ιδιαίτερα στους κατόχους Tesla taxi) και αυτοί στο Ψαθόπυργο, στην Αταλάντη και στην Λάρισα θα χρησιμοποιούνται με χρέωση…

Advertisement

 

ΑΚΟΜΑ:
Φορτιστές της Tesla θα γίνουν προσβάσιμοι σε όλους
ΕΕ: Ταχυφορτιστές 400 kW κάθε 60 χλμ. σε αυτοκινητόδρομους!
Tesla: Πάνω από 6.000 Superchargers στην Ευρώπη. Και στην Αθήνα

 

Advertisement