Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τέλος στα σενάρια για το pick-up της BMW

Ελλάδα 14:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος στα σενάρια για το pick-up της BMW

ΝΕΑ

Τέλος στα σενάρια για το pick-up της BMW

ΝΕΑ

Με αφορμή την έλευση της Mercedes X-Class διάφορες φήμες και σενάρια είχαν δει το φως της δημοσιότητας για την επικείμενη δημιουργία του πρώτου pick-up της BMW, τα οποία όμως διαψεύδονται από υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της BMW Αυστραλίας, Vikram Pawah, η BMW δεν έχει στα πλάνα της τη δημιουργία ενός pick-up, ούτε για το κοντινό, ούτε για το απώτερο μέλλον.

Παράλληλα, ο Pawah, που ηγείται της BMW σε μια αγορά που έχει εκδηλώσει επανειλημμένα το ενδιαφέρον της για ένα pick-up από τους Βαυαρούς, απέκλεισε και κάθε ενδεχόμενο η μάρκα να στραφεί προς τη λύση του να πάρει έτοιμο ένα pick-up από κάποια άλλη εταιρεία και να το προσαρμόσει στα δικά της δεδομένα – κάτι που έχει κάνει η Mercedes με την X-Class (βασίζεται εν πολλοίς πάνω στο Nissan Navara).

Στο ίδιο μήκος κύματος των δηλώσεων του Pawah έχει εκφραστεί και ο Klaus Frohlich, Διευθυντής Έρευνας και Τεχνολογίας του BMW Group, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο είχε δηλώσει ότι οι πελάτες της BMW δύσκολα θα αγοράσουν ένα pick-up, το οποίο επιπλέον είναι πολύ δύσκολο να φτιαχτεί και παράλληλα στο δρόμο να διατηρείται αντάξιο των οδηγικών στάνταρ μιας BMW.

Advertisement
Advertisement

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι η BMW βάζει οριστικά τέλος στις φήμες για τη δημιουργία του πρώτου pick-up μοντέλου παραγωγής της, θέλοντας σε κάθε περίπτωση να επικεντρωθεί σε άλλες κατηγορίες οχημάτων.