Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τελικά υπήρχε κόντρα στο Top Gear;

Ελλάδα 9:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τελικά υπήρχε κόντρα στο Top Gear;

Men + Speed

Τελικά υπήρχε κόντρα στο Top Gear;

Men + Speed

Μπορεί η αποχώρηση του Chris Evans πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της νέας εποχής του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου να μαρτυρά… εντάσεις, όμως οι δηλώσεις του κάθε άλλο παρά ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Evans δεν τα πήγαινε καλά με τον συμπαρουσιαστή του, τον Matt LeBlanc, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από το ρόλο του «Joey» στην κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια».

Όμως ακόμα κι αν ο Αμερικανός έθεσε δίλημμα του τύπου «ή αυτός ή εγώ», ο Evans κλείνει αυτόν τον κύκλο της καριέρας του αξιοπρεπώς, γράφοντας στην προσωπική του στήλη στην εφημερίδα Daily Mail, πως ο LeBlanc είναι ιδανικός για να ηγηθεί στη δεύτερη σεζόν του Top Gear της… μετά Clarkson εποχής.

Advertisement
Advertisement

«Για μένα, είναι ιδανικός. Είναι ο καπετάνιος τον οποίο το Top Gear χρειάζεται για να προχωρήσει προς τα μπροστά, ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του ηγέτη αυτής της ομάδα. Τρώει, κοιμάται, αναπνέει και ονειρεύεται με κινητήρες στο μυαλό του και παράλληλα, αυτό που με εντυπωσίασε είναι το πόσο επαγγελματίας είναι. Όσο συνεργαστήκαμε, δεν κοίταξε ούτε μία φορά το ρολόι του, δεν ήταν ποτέ αργοπορημένος, ήξερε απ’ έξω τις ατάκες του και το σημαντικότερο για τόσο έντονες παραγωγές, είχε πάντα χρόνο για όλους. Το Top Gear φτιάχτηκε για εκείνον και εκείνος για το Top Gear», έγραψε ο Evans.