Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελευταίες δοκιμές για το νέο Corsa (vid)

Ελλάδα 11:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τελευταίες δοκιμές για το νέο Corsa (vid)

ΝΕΑ

Τελευταίες δοκιμές για το νέο Corsa (vid)

ΝΕΑ

Η Opel υποστηρίζει ότι οι επεμβάσεις στο σουπερμίνι της είναι τόσο πολλές που ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα νέο μοντέλο και όχι με την ανανεωμένη έκδοση του τωρινού. Σε κάθε περίπτωση, το Corsa αναμένεται αναβαθμισμένο σε κάθε τομέα, ώστε να καλύψει την απόσταση που… άνοιξαν οι νεότεροι ανταγωνιστές του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

H Opel έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και video από τις πλέον πρόσφατες δοκιμές του αυτοκινήτου. Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Corsa θα γίνει τον Οκτώβριο στο Παρίσι, όμως εντός του καλοκαιριού αναμένονται τα αποκαλυπτήρια μέσω του διαδικτύου. Οι μηχανικοί της Opel εργάστηκαν πάνω στην ανάρτηση του Corsa, με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης.

Το εμπρός και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχουν επανασχεδιαστεί. Η μάσκα και τα φωτιστικά σώματα παραπέμπουν σε μοντέλα όπως το Adam και το Insignia, αντίστοιχα. Στο εσωτερικό θα κάνει την εμφάνισή του το νέο σύστημα πολυμέσων (IntelliLink), ενώ τα υλικά στο ταμπλό θα είναι καλύτερης ποιότητας.

Advertisement
Advertisement

Νέα παρουσία στη γκάμα των κινητήρων θα είναι ο 3κύλινδρος turbo, 1.0 ECOTEC. Επιβεβαιωμένη είναι η έκδοση με τα 115 PS (ίσως αργότερα δούμε στο Corsa και αυτή με τα 90 PS) και τα 16,9 kgm ροπής από τις 1.800 έως τις 4.700 rpm. Στην πλευρά των diesel, η Opel θα παρουσιάσει εξελιγμένη έκδοση του 1.3 CDTi.