Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Technoimpulse Rocket Z σε πάει παντού

Ελλάδα 4:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Technoimpulse Rocket Z σε πάει παντού

ΝΕΑ

To Technoimpulse Rocket Z σε πάει παντού

ΝΕΑ

Η Ρωσία είναι μία χώρα με ορισμένα από τα δυσκολότερα εδάφη στον πλανήτη, κάτι που αποτελεί αφορμή για τους τοπικούς κατασκευαστές για να παρουσιάσουν μοντέλα παντός εδάφους, όπως στην προκειμένη περίπτωση το Technoimpulse Rocket Z.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Για όποιον επιθυμεί να ανακαλύψει μαζί με τους φίλους του νέα εδάφη, μακριά από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους, το νέο δημιούργημα της Technoimpulse, Rocket Z, αποτελεί το ιδανικό όχημα. Το 9θέσιο SUV χρησιμοποιεί έναν τοποθετημένο στο κέντρο τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 2,5 λίτρων, προερχόμενο από την Hyundai, με απόδοση 100 ίππων και 23,4 kgm ροπής που συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

technoimpluse-rocket-z (2)-chariatis-530

Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης, που διαθέτει σε κάθε άξονα διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης και κιβώτιο με κοντές σχέσεις. Σε συνεργασία με τους εξαιρετικά μικρούς προβόλους, η κίνησή του σε δύσβατα εδάφη είναι απροβλημάτιστη, καθώς οι γωνίες προσέγγισης και αναχώρησης φτάνουν τις 52 μοίρες, ενώ η απόσταση από το έδαφος είναι λίγο πολύ 60 εκατοστά.

Advertisement

technoimpluse-rocket-z (1)-chariatis-640

Στο old fashion εσωτερικό ο οδηγός ουσιαστικά κάθεται μόνος του, ενώ δίπλα του υπάρχει ένα αποσπώμενο κάθισμα, σε περίπτωση που χρειαστεί παρέα. Η πίσω σειρά καθισμάτων αναδιπλώνεται δίνοντας πρόσβαση στον κινητήρα, ενώ δεν λείπουν και τα τοποθετημένα αντικριστά καθίσματα.

Advertisement