Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser του Project 003 από την Aston Martin

Ελλάδα 22:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser του Project 003 από την Aston Martin

ΝΕΑ

Teaser του Project 003 από την Aston Martin

ΝΕΑ

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, η εικόνα του Project 003 της Aston Martin μας κάνει να βιαζόμαστε να δούμε και το υπόλοιπο.

Advertisement
Advertisement

 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ακούσαμε για πρώτη φορά το όνομα και μάθαμε για την ύπαρξη του σχεδίου για ένα νέο μοντέλο από την Aston Martin. Το hypercar με την ονομασία στην παρούσα φάση Project 003, ξεκίνησε ως ένα πολύ φουτουριστικό σκίτσο που περισσότερο έμοιαζε με διαστημόπλοιο από το Star Trek και λιγότερο με αυτοκίνητο. Τώρα, η Aston Martin έδωσε μια εικόνα teaser για το μοντέλο προκειμένου να «φτιάξει κλίμα» γύρω από το αυτοκίνητο και να αυξήσει σταδιακά την αγωνία των φίλων της μάρκας αλλά και της αυτοκίνησης γενικότερα, για την τελική αποκάλυψη.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς και η εικόνα αυτή δεν δίνει και πολλά στοιχεία αλλά με ένα τρόπο μας κάνει να θέλουμε να δούμε πως θα είναι η τελική εικόνα του αυτοκινήτου. Τα φωτιστικά σώματα πίσω που διακρίνονται, έχουν χαρακτήρα και ύφος και το μόνο «δομικό» στοιχείο που προκύπτει από την εικόνα που έχουμε επισήμως από την Aston, είναι πως ο κινητήρας θα είναι τοποθετημένος στο κέντρο. Από την πίσω όψη που έχουμε μπροστά μας, διακρίνεται ένα αρκετά μεγάλο σε πλάτος αμάξωμα με αρκετές καμπύλες, αλλά όχι με την επιθετική σχεδίαση της Valkyrie. Η αλήθεια είναι πως δεν διακρίνεται συσχετισμός ανάμεσα στο αρχικό σκίτσο που είχαμε δει το Σεπτέμβριο και σε αυτό που μπορεί να προκύπτει ως εικόνα του νέου hypercar αλλά και πάλι, κανείς δεν αμφιβάλλει πως το τελικό αποτέλεσμα έτσι όπως πάει να διαμορφωθεί, θα είναι εκπληκτικό.

Advertisement