Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser του νέου DS 9 (video)

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser του νέου DS 9 (video)

ΝΕΑ

Teaser του νέου DS 9 (video)

ΝΕΑ

Η DS εμπλουτίζει την γκάμα της με ένα νέο premium sedan, το οποίο πιθανότατα η γαλλική φίρμα να το “βαφτίσει” DS9.

Advertisement
Advertisement

Μια πρώτη φωτογραφία-teaser δημοσιεύτηκε από τη DS, που δείχνει το εμπρός μέρος του νέου μοντέλου της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το DS9, όπως αναμένεται να ονομαστεί, θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (5-15 Μαρτίου).

Δύο νέες παγκόσμιες πρεμιέρες στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης από τη DS

Από την εικόνα διακρίνεται η εμπρός πεντάγωνη γρίλια του νέου DS9, καθώς και τα στενά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Παράλληλα, ακροβολησμένα είναι και επιπλέον φώτα ημέρας LED. Ακόμα, ένα βίντεο μάς προσφέρει ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γραμμές του αυτοκινήτου στο πίσω μέρος, καθώς και με το κινητήριο σύνολο με το οποίο θα εφοδιάζεται. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα διαθέτει τεχνολογίες όπως την αυτόνομη οδήγηση και καθίσματα με δυνατότητα μασάζ.

Advertisement
Advertisement

Το DS9 βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της Citroen-Peugeot, την EMP2, ίδια με αυτή που χρησιμοποιεί το νέο 508. Θα διατίθενται αρκετά μηχανολογικά σύνολα και μεταξύ άλλων θα υπάρχει και ένα plug-in hybrid, το οποίο είχαμε γνωρίσει στο DS7 Crossback E-Tense 300 ίππων και 450 Nm ροπής.

Να θυμίσουμε ότι η DS θα πάει full στα ηλεκτρικά, ειδικά μετά το 2025.