Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser του Mitsubishi e-Evolution Concept

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Teaser του Mitsubishi e-Evolution Concept

ΝΕΑ

Teaser του Mitsubishi e-Evolution Concept

ΝΕΑ

Στο 45ο Tokyo Motor Show που θα λάβει χώρα από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου, η Mitsubishi θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο το οποίο έχει βαφτίσει «e-Evolution Concept». Που όπως μαρτυρά το «e», θα φέρει ηλεκτρική τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στη πραγματικότητα, πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό τετρακίνητο όχημα, το οποίο οι Ιάπωνες υπόσχονται πως εφοδιάζεται με προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, αν και δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι αυτή περιλαμβάνει αν και εύλογα περιμένουμε κάποιου επιπέδου αυτόνομες λειτουργίες.

Το e-Evolution είναι ένα εξαιρετικής αεροδυναμικής απόδοσης SUV Coupe, ο σπορτίφ χαρακτήρας του οποίου φαίνεται και από την teaser εικόνα. Είναι πεντάθυρο, με κάμερες αντί για καθρέφτες, μεγάλων διαστάσεων τροχούς και επιθετικού σχεδιασμού LED πίσω φώτα. Χαρακτηριστική είναι η προέκταση της οροφής στα δύο πίσω άκρα ενώ διακρίνεται και διαχύτης.

Advertisement
Advertisement

Θα είναι αυτός ο προπομπός των μελλοντικών EVO; Μη ξεχνάτε πως πρόσφατα ο ισχυρός άνδρας της Mitsubishi, Trevor Mann, είχε υπονοήσει πως το εμβληματικό μοντέλο επιδόσεων της ιαπωνικής μάρκας, στη μετενσάρκωσή του δεν θα είναι απαραίτητα σεντάν. Άρα;