Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser για την 4η γενιά του Kia Carnival

Ελλάδα 18:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser για την 4η γενιά του Kia Carnival

ΝΕΑ

Teaser για την 4η γενιά του Kia Carnival

ΝΕΑ

Η Kia αργότερα μέσα στη χρονιά, αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τη νέα, 4η γενιά του μοντέλου που σε κάποιες αγορές έχει την ονομασία Carnival και σε κάποιες άλλες κυκλοφορεί ως Sedona και τώρα έχουμε μπροστά μας το πρώτο teaser.

Advertisement
Advertisement

Μια εικόνα- teaser της επόμενης γενιάς Kia Carnival/ Sedona κυκλοφόρησε από την Κορεάτικη εταιρεία, αρκετά πριν την επίσημη παρουσίασή του, προς τα τέλη του 2020. Η εικόνα μας δείχνει ένα νέο και αρκετά εντυπωσιακό SUV με χαρακτηριστικά αυτοκινήτου ενός όγκου, που το κάνουν να διαφέρει αρκετά από την 3η γενιά του μοντέλου που κυκλοφορεί από το 2014 έως και σήμερα στις αγορές. Φαίνεται πως έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές για το μοντέλο του 2021, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης της χαρακτηριστικής μπροστινής μάσκας στο αυτοκίνητο, που τονίζει το family look αποτελώντας ένα κοινό γνώρισμα των μοντέλων της Kia.

Advertisement
Advertisement

Εύλογα το νέο Carnival/ Sedona χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με το Sorento και με αυτό το δεδομένο, θα είναι απόλυτα λογικό να χρησιμοποιεί και τους ίδιους κινητήρες. Αυτό σημαίνει πως ο τετρακύλινδρος των 2,5-λίτρων που αποδίδει 277 ίππους και 421 kgm ροπής θα είναι μέρος της γκάμας των επιλογών, ενώ θα υπάρχει «χώρος» και για εκδόσεις του μοντέλου με τον μικρότερο turbo κινητήρα των 1.6 λίτρων σε συνδυασμό με έναν ηλεκτρικό κινητήρα και μια μπαταρία ιόντων λιθίου που αποδίδει συνδυαστικά 227 ίππους και 350 Nm ροπής. Η Kia μπορεί επίσης να προσφέρει ένα plug-in υβριδικό και ένα diesel 2,2 λίτρων.