Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser για το νέο Mitsubishi L200

Ελλάδα 5:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser για το νέο Mitsubishi L200

ΝΕΑ

Teaser για το νέο Mitsubishi L200

ΝΕΑ

Σύντομα αναμένεται να δούμε την ανανεωμένη έκδοση του L200 της Mitsubishi, η οποία συμπίπτει με τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την έναρξη παραγωγής των ελαφρών φορτηγών της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

«Το μέλλον των pick up σύντομα θα αποκαλυφθεί». Με αυτό το motto η Mitsubishi συνόδευσε την εικόνα- teaser του ανανεωμένου L200 που αποτελεί έναν από τους δυνατότερους παίκτες στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων της αγοράς. Από την εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται μια σχετικά μικρή μάσκα ανάμεσα στα φωτιστικά σώματα, δημιουργώντας συνειρμούς με το eX Concept της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Mitsubishi L200 boi 530

Από τις φωτογραφίες των καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων, προκύπτει πως και τα πίσω φωτιστικά θα έχουν σημαντική διαφοροποίηση, ενώ θα συνδυάζονται και με νέο πίσω προφυλακτήρα. Οι επιλογές αναφορικά με τον κινητήρα θα περιλαμβάνουν το diesel σύνολο των 2,4 λίτρων σε δύο εκδόσεις απόδοσης 154 και 181 ίππων αντίστοιχα. Συγκεκριμένη ημερομηνία για την παρουσίαση του μοντέλου δεν υπάρχει αν και από τη Mitsubishi προκύπτει πως τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν μετά την Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Mitsubishi L200 boi 640