Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser από την Audi για ένα νέο e-Tron

Ελλάδα 22:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser από την Audi για ένα νέο e-Tron

ΝΕΑ

Teaser από την Audi για ένα νέο e-Tron

ΝΕΑ

Η Audi παρουσίασε μια εικόνα teaser (που δεν αποκαλύπτει εντελώς) το νέο ηλεκτροκίνητο concept car πάνω στο οποίο εργάζονται οι μηχανικοί της.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα νέο Audi, που παρουσιάζεται ως teaser στο πίσω μέρος μιας εικόνας με την γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρίας δημοσίευσε η εταιρία από το Ingolstadt. Στην φωτογραφία φαίνονται τα:  e-tron παραγωγής, το e-tron και το e-tron GT αλλά και το μυστηριώδες μοντέλο.

Παρατηρώντας την εικόνα, βλέπουμε πως το αυτοκίνητο δεν έχει ριζοσπαστική εξωτερική εμφάνιση, όπως αυτή που έχουμε συνηθίσει στα πρόσφατα ηλεκτρικά concept αυτοκίνητα. Στην πραγματικότητα, μοιάζει πολύ με ένα όχημα που είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή με πολύ λίγες τροποποιήσεις.

Advertisement
Advertisement

Πηγή από την Audi ισχυρίζεται ότι το τελικό σχέδιο του οχήματος δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι μόνο το εμπρός τμήμα είναι ολοκληρωμένο. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το όχημα θα είναι παρόμοιο σε μέγεθος με το A7 Sportback και είναι ελαφρώς ψηλότερο λόγω της… μπαταρίας που βρίσκεται στο πάτωμα. Η πλατφόρμα στην οποία βασίζεται είναι η PPE (για ηλεκτρικά οχήματα) που έχει αναπτυχθεί από κοινού από την Audi και την Porsche. Η πλατφόρμα PPE Audi και Porsche είναι ξεχωριστή από αυτήν της  J1 της Porsche Taycan και του Audi e-tron GT και μπορεί να υποστηρίξει περισσότερα στυλ αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων των sedans και των SUV.

Πάντως η επίσημη παρουσίασή του παραμένει ένα μυστήριο, αλλά με τον κατακλυσμό των ηλεκτρικών μοντέλων περιμένουμε να το δούμε μέσα στον επόμενο χρόνο και θα περάσει στην γραμμή παραγωγής λίγα χρόνια αργότερα.