Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ταξίδι στη Μονεμβασιά με το νέο Audi TT!

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ταξίδι στη Μονεμβασιά με το νέο Audi TT!

ΝΕΑ

Ταξίδι στη Μονεμβασιά με το νέο Audi TT!

ΝΕΑ

Διαγωνισμό για τα μέλη του Audi Owners Club πραγματοποιεί η Kosmocar. Πρώτο βραβείο είναι ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα στο αρχοντικό Kinsterna, στη Μονεμβασιά. Οι τυχεροί θα ταξιδέψουν με το νέο TT Coupe. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 29 Μαΐου 2015.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν όμως και άλλα δώρα:
5 φορητές μηχανές παρασκευής espresso της Audi
20 Audi Genuine Accessories Kits
10 πρόσθετα καθαριστικά συστήματος καυσίμου για βενζινοκινητήρες
10 πρόσθετα καθαριστικά συστήματος καυσίμου για πετρελαιοκινητήρες

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει κάθε ιδιοκτήτης ή οδηγός Audi με την προϋπόθεση ότι έχει εγγραφεί στο Audi Owners Club. Όλα τα μέλη του club εγγράφονται αυτόματα στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Μαΐου, ενώ η κλήρωση για τους συνολικά 46 τυχερούς θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, οπότε και θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους, μέσω του Audi Owners Club.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός εντάσσεται στις ενέργειες που πραγματοποιεί η Audi για να ανταμείψει έμπρακτα τους πιστούς πελάτες της και αποτελεί μέρος από σειρά προγραμματισμένων ενεργειών που θα πραγματοποιήσει στο εγγύς μέλλον με στόχο την αύξηση της ικανοποίησης των μελών του.

Advertisement
Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τους όρους συμμετοχής αλλά και για τα προνόμια και τις εκπτώσεις που απολαμβάνουν τα μέλη του Audi Owners Club, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.audiownersclub.gr.