Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως η Lynk & Co

Ελλάδα 1:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως η Lynk & Co

ΝΕΑ

Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως η Lynk & Co

ΝΕΑ

Η Κινέζικη Lynk & Co ισχυρίζεται πως είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα σε όλο τον κόσμο αναφέροντας πως πέρσι οι πωλήσεις της στην Κίνα έφθασαν τις 120.414 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Το νούμερο βέβαια ίσως να μην δείχνει ιδιαίτερα σημαντικό σε σχέση με αυτά παραδοσιακών κατασκευαστών όμως για μια εταιρία που πριν τρία χρόνια δεν υπήρχε σίγουρα μια τέτοια επίδοση είναι εντυπωσιακή. Επιπλέον σε αυτό το διάστημα η Lynk & Co έχει ανοίξει 221 αντιπροσωπείες σε όλη την Κίνα.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως αυτός ο αξιόλογος κύκλος εργασιών έχει προκύψει από μια αρκετά περιορισμένη γκάμα καθώς τα μόνα μοντέλα της εταιρίας μέχρι στιγμής είναι το 01 SUV και το 02 crossover. Ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα με την έλευση των 03 sedan, του 04 hatchback και του 01 SUV Coupe.

Παράλληλα η Lynk & Co σχεδιάζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην παγκόσμια αγορά. Το 2020 αναμένεται η έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη με καταστήματα στο Άμστερνταμ, το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, τη Στοκχόλμη, το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη ενώ λίγο αργότερα θα γίνει και το άνοιγμα στην αγορά των Η.Π.Α. που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρίας, Alain Visser: «Πριν τρία χρόνια η Lynk & Co ήταν μια ιδέα και σήμερα οι πωλήσεις της αποδεικνύουν πως η εστίαση σε απλές λειτουργικές ιδέες μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά. Είμαστε περήφανοι για την πορεία μας και ενθουσιασμένοι για το ταξίδι που αρχίζει με την είσοδό μας στην Ευρώπη και την παγκόσμια αγορά».