Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα τετράτροχα θύματα του τυφώνα Harvey

Ελλάδα 15:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα τετράτροχα θύματα του τυφώνα Harvey

ΝΕΑ

Τα τετράτροχα θύματα του τυφώνα Harvey

ΝΕΑ

Πρωτοφανείς εικόνες από το προάστιο του Baytown του Χιούστον μας αποκαλύπτει την προσωρινή εγκατάσταση, ουσιαστικά την ασφαλή αποθήκευση αλλά και επεξεργασία αποκατάστασης για οχήματα (και supercar) που έχουν καταστραφεί από τον πρόσφατο τυφώνα Harvey.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το Royal Purple Raceway προσέφερε 400 στρέμματα εκτάσεων και από την αρχή της εβδομάδας περίπου 30.000 οχήματα ήταν ήδη αποθηκευμένα εκεί με τις αφίξεις να πολλαπλασιάζονται καθημερινά.

Ο αντιπρόεδρος και ο γενικός διευθυντής, Seth Angel, αναφέρει ότι οι ασφαλιστές θα εκτιμήσουν τις ζημίες των οχημάτων και τις διεκδικήσεις διεκπεραίωσης. Μόλις αξιολογηθεί ένα όχημα, είτε θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του, ή θα πωληθεί στο διαδίκτυο μέσω του Copart ή θα αποσταλεί για ανταλλακτικά.

Advertisement
Advertisement

Ήταν ένα άγριο παρελθόν αυτό που ζήσαμε πριν μερικές εβδομάδες. Το Copart χρειάζεται χώρους αποθήκευσης όλων των αυτοκινήτων. Οι ασφαλιστές απλά δεν μπορούν να πάνε σε κάθε αυτοκίνητο στην πόλη. Πρόκειται για μια πολύ μακρά διαδικασία “. Τα οχήματα θα αποθηκευτούν στην εγκατάσταση για τους επόμενους έξι μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα αγωνιστικά γεγονότα στο Royal Purple Raceway έχουν ανασταλεί μέχρι τον Φεβρουάριο.