Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα Tesla αντιδρούν στα… χτυπήματα (+video)

Ελλάδα 21:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα Tesla αντιδρούν στα… χτυπήματα (+video)

ΝΕΑ

Τα Tesla αντιδρούν στα… χτυπήματα (+video)

ΝΕΑ

Το σύστημα ασφαλείας Sentry Mode ενός Tesla κινηματογράφησε μια γυναίκα που το κλώτσησε σε χώρο στάθμευσης χωρίς λόγο. Η κατάσταση έγινε περίεργη όταν το αυτοκίνητο… αντέδρασε ξαφνιάζοντας την, δημιουργώντας της απορίες.

Advertisement
Advertisement

Μια γυναίκα χτυπά ένα Tesla σε ένα πάρκινγκ και η αντίδραση του αυτοκινήτου είναι εντελώς απροσδόκητη για εκείνη.

Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του βίντεο που ανέβηκε στο Reddit, μπορείτε να δείτε ένα SUV Jeep Cherokee να παρκάρει δίπλα στο Tesla. Η λωρίδα οριοθέτησης του σημείου στάθμευσης είναι αρκετά ευδιάκριτη και δείχνει ότι το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο νόμιμα, επομένως δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι η οδηγός που βγήκε από το Jeep ενοχλήθηκε από τον ακατάλληλο τρόπο στάθμευσης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το πραγματικά ακατανόητο μέρος έρχεται αφού η γυναίκα βγαίνει από το αυτοκίνητό της και έρχεται πολύ αποφασισμένη να… τιμωρήσει το Tesla. Βγαίνει και το κλωτσά ακριβώς κάτω από το πίσω φως. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, μετά το χτύπημα έμεινε ένα αποτύπωμα παπουτσιού και μερικές μικρές γρατσουνιές.

Η γυναίκα φαίνεται έκπληκτη όταν χτυπάει ο συναγερμός του αυτοκινήτου, σταματά κάπως σοκαρισμένη, όταν και τα άλλα αυτοκίνητα ενεργοποιούν τους συναγερμούς τους, το πρόσωπο και η στάση της γυναίκας φαίνονται σαν να βιώνουν ένα υπερφυσικό περιστατικό. Η κατάσταση έγινε πιο αμήχανη για εκείνη όταν ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την κινηματογράφησε.

Advertisement

Ο ιδιοκτήτης του Tesla ειδοποιήθηκε αμέσως τη στιγμή που χτύπησε ο συναγερμός. Αφού είδε το video αποφάσισε να υποβάλει μήνυση.Έχει κατατεθεί η αναφορά της αστυνομίας, αλλά θα δούμε αν συμβεί κάτι. Μπόρεσα να βρω το όνομά της κ.λπ., και προφανώς θέλω να μάθω τον λόγο, για τον οποίο το έκανε” είπε. 

Ο μόνος λόγος που μπορούμε να μαντέψουμε είναι πως την οργή της γυναίκας για το Tesla προκάλεσαν οι προκαταλήψεις της για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ίσως το γεγονός ότι το Tesla φαίνεται ομορφότερο από το αυτοκίνητό της.

Advertisement