Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα συστήματα ασφαλείας του Skoda Kodiaq

Ελλάδα 4:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα συστήματα ασφαλείας του Skoda Kodiaq

ΝΕΑ

Τα συστήματα ασφαλείας του Skoda Kodiaq

ΝΕΑ

Η ναυαρχίδα της Skoda είναι το Superb, όμως το μεγάλο SUV της τσέχικης μάκρας θα σταθεί επάξια δίπλα του, όσον αφορά την πολυτέλεια και τον εξοπλισμό. Το Kodiaq θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Βερολίνο την 1η Σεπτεμβρίου, πριν εμφανιστεί ενώπιον του κοινού στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, ένα μήνα αργότερα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Παράλληλα με τις πρώτες teaser φωτογραφίες του Kodiaq, η Skoda δημοσιοποίησε και τη λίστα με τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Σε αυτήν περιλαμβάνονται το Area View για ορατότητα 360 μοιρών περιμετρικά του αυτοκινήτου μέσω καμερών, τα Tow Assist και Manoeuvre Assist που αναλαμβάνουν το τιμόνι και το φρένο κατά τη διαδικασία όπισθεν με τρέιλερ (π.χ. σκάφος), το Care Connect για αυτόματη ενημέρωση τηλεφωνικού κέντρου σε περίπτωση ατυχήματος.

Στο εσωτερικό του Kodiaq (το αμάξωμα έχει μήκος 4,7 m.) θα υπάρχει – προαιρετικά – η δυνατότητα φιλοξενίας έως 7 επιβατών, σε τρεις σειρές καθισμάτων. Θα κυκλοφορήσει σε τετρακίνητες και προσθιοκίνητες εκδόσεις (με μηχανικό ή διπλού συμπλέκτη κιβώτιο), ενώ η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τρία σύνολα TSI και δύο TDI, με ισχυρότερο το 2.0 TSI με 180 ίππους.

Advertisement
Advertisement