Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα πάντα για την ανανεωμένη Mercedes-Benz C-Class (vid)

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πάντα για την ανανεωμένη Mercedes-Benz C-Class (vid)

ΝΕΑ

Τα πάντα για την ανανεωμένη Mercedes-Benz C-Class (vid)

ΝΕΑ

Η C-Class της Mercedes-Benz, τα έχει πάει περίφημα από την πρώτη κυκλοφορία της σε αυτή την τελευταία γενιά. Εντούτοις, προετοιμάζεται ήδη ένα προσεκτικό facelift στη Γερμανία, προκειμένου αυτή να διατηρηθεί επίκαιρη. Θεωρούμε ότι αυτό εδώ είναι το πρώτο δείγμα, όπου εντοπίστηκε η έκδοση C350e.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η C350e ή η C-Class Plug-in Hybrid, όπως ονομάζονταν, δείχνει την κατεύθυνση του αστεριού. Είναι φορτωμένη με ακριβές μπαταρίες, ενώ η Mercedes-Benz δεσμεύτηκε να την προσφέρει με τους καλύτερους προβολείς αλλά και την ακριβή εσωτερική επένδυση. Πάντως το συγκεκριμένο πρωτότυπο facelift του 2018 έχει τα βασικά φώτα. Τι δίνει; Ποιος ξέρει, ίσως σχεδιάζουν να προσφέρουν ένα δεύτερο υβριδικό μοντέλο λιγότερο ισχυρό και φθηνότερο να το αγοράσει κάποιος, αλλά και λίγο πιο οικονομικό. Γρίφος αποτελεί το γεγονός ότι η Mercedes δεν έχει μικρούς σε χωρητικότητα κινητήρες. Βέβαια, δουλεύουν σε δυο μικρούς turbo 1,2 και 1,4 λίτρων σε συνεργασία με τη Renault, αλλά λογικά δεν πρέπει να είναι έτοιμοι ακόμη.

Mercedes-benz-c-class-facelift-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Πώς γνωρίζουμε ότι είναι plug-in; Λοιπόν, υπάρχει μια οπή στον πίσω προφυλακτήρα, αυτή είναι για την τροφοδοσία. Ορισμένα αυτοκίνητα έχουν το άσχημο πώμα πλήρωσης CNG που βρίσκεται εκεί, αλλά δεν υπάρχει μια αντίστοιχη Mercedes εκτός από την Β-Class, προκειμένου να έχουμε κάποιο αντιπροσωπευτικό δείγμα. Η μάχη τεχνολογίας διεξάγεται στις μονάδες φωτισμού. Έχουμε υποψίες ότι η ανανεωμένη C-Class θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη με τα φώτα OLED όπως αυτά της E-Class.

Mercedes-benz-c-class-facelift-back-tsiro-640

Αλλαγές συμβαίνουν και στο εσωτερικό. Οι σχεδιαστές έχουν διατηρήσει το σχήμα των οργάνων, εκφράζοντας την επιθυμία να εγκαταστήσουν μια πανοραμική οθόνη. Ωστόσο, η κύρια οθόνη θα είναι μεγαλύτερη και με μεγαλύτερη ανάλυση. Επίσης, να περιμένετε μια σειρά νέων κινητήρων. Πείτε αντίο στον παλιό diesel 2,1 λίτρων και καλωσορίσατε έναν ολοκαίνουργιο 2λιτρο. Επίσης, η C43 είναι πιθανό να απαρνηθεί τον V6 για ένα νέο 6κύλινδρο κινητήρα σε σειρά με περισσότερη ισχύ. Αλλά δεν ξέρουμε ακόμη, εάν αυτός θα συμπέσει με το ντεμπούτο του ανανεωμένου μοντέλου.

Advertisement

Mercedes-benz-c-class-facelift-inter-tsiro-640

Advertisement