Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα μυστικά της ανανεωμένης Mustang

Ελλάδα 20:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα μυστικά της ανανεωμένης Mustang

ΝΕΑ

Τα μυστικά της ανανεωμένης Mustang

ΝΕΑ

Η Ford κυκλοφόρησε την είδηση της ανανεωμένης Mustang του 2018 νωρίτερα φέτος, αλλά αρχίζουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για το μοντέλο, καθώς μια χούφτα πρωτοτύπων προκατασκευής είχαν αλιευθεί στο Ώστιν του Τέξας κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Βλέποντας κάποιες σχετικές εικόνες αποκαλύπτεται ότι η κόκκινη γραμμή της Mustang GT θα ανέβει από τις 7.000 στις 7.500 rpm. Η Ford δεν έχει προχωρήσει σε δημοσιοποίηση προδιαγραφών, ωστόσο η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι ο κινητήρας V8 5,0 λίτρων “έχει επεξεργαστεί πλήρως” και είναι εφοδιασμένος με ένα εντελώς νέο σύστημα άμεσου ψεκασμού διπλής καύσης.

Η εταιρεία δεν είναι έτοιμη να μιλήσει για τα στοιχεία απόδοσης, αν και πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι ο κινητήρας V8 5,0 λίτρων του F-150 θα παράγει επιπλέον ισχύ 10 ίππους και ροπή 17,8 kgm. H Mustang GT, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαθέτει περισσότερη ισχύ από τον προκάτοχό της, περισσότερους δηλαδή από 435 ίππους. Η ανανεωμένη Mustang θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει πλήθος αλλαγών, όπως μια νέα εμπρόσθια όψη, ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων αλλά και μια οθόνη 12 ιντσών με σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Advertisement
Advertisement

2018 Ford Mustang Interior2018 Ford Mustang V8 GT with Performance Package in Orange Fury