Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα μελλοντικά πλάνα της Lucid Motors

Ελλάδα 4:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα μελλοντικά πλάνα της Lucid Motors

ΝΕΑ

Τα μελλοντικά πλάνα της Lucid Motors

ΝΕΑ

Η Lucid Motors κατάφερε να συλλέξει 700 εκατομμύρια δολάρια στο πλαίσιο της αναχρηματοδότησης της προκειμένου να εισβάλλει δυναμικά στο χώρο της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας και να κάνει τις πρώτες επενδυτικές κινήσεις της.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Πρώτο μέλημα της φίρμας σύμφωνα με επίσημα χείλη θα είναι η κατασκευή ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου τοποθετημένο στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η πορεία του νέου εργοστασίου χωρίζεται σύμφωνα με την εταιρία σε τρία τμήματα.

Αρχικά, η Lucid Motors θα είναι σε θέση να κατασκευάσει γύρω στα 10.000 καινούργια αυτοκίνητα το χρόνο, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε δυο χρόνια από σήμερα. Η πλήρης ολοκλήρωση του εργοστασίου με τα τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ θα λάβει χώρο το 2022, τότε η εταιρία έχει προγραμματίσει να κατασκευάζει 130.000 αυτοκίνητα ετησίως, με 2.000 άτομα προσωπικό.

Η τελευταία φάση της ανερχόμενης φίρμας περιλαμβάνει εκτός από το αυτόνομο δίκτυο πωλήσεων αλλά και service, την επικοινωνιακή πολιτική προκειμένου να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο πωλήσεων, πρωτίστως στην Αμερικάνικη αγορά.

Advertisement
Advertisement