Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά Audi συνοδεύονται από 7 χρόνια σέρβις!

Ελλάδα 20:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ηλεκτρικά Audi συνοδεύονται από 7 χρόνια σέρβις!

ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά Audi συνοδεύονται από 7 χρόνια σέρβις!

ΝΕΑ

Οι καιροί αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι ανάγκες αλλάζουν. Η ηλεκτροκίνηση μεταμορφώνει την αυτοκίνηση και η Audi προσαρμόστηκε στη νέα εποχή, όμως παραμένει ο δυναμικός ρυθμιστής που πάντα ήταν. Αυτό αφορά και στις υπηρεσίες που προσφέρει!

Advertisement
Advertisement

Η Audi, ταυτίζεται με την πρωτοπορία και την καινοτόμα τεχνολογία στα αυτοκίνητά της. Μια σύντομη ιστορική ματιά πείθει και τον πιο δύσπιστο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η τεχνολογική και κατασκευαστική πρωτοπορία που τη διακρίνει. Αφορά και στον σημαντικότατο τομέα εξυπηρέτησης των πελατών της έπειτα από την αγορά των μοντέλων της.

Η νέα, απαράμιλλη ενέργειά της είναι η απόφασή της να προσφέρει επταετή διάρκεια σέρβις για τα ηλεκτρικά μοντέλα της. Με αυτόν τον τρόπο, θέτει καινούργια δεδομένα στην εξυπηρέτηση των πελατών της που θα αποφασίσουν να αποκτήσουν ένα από τα πολλά EVs της γκάμας της, ενώ ταυτόχρονα δίνει και ένα πολύ σημαντικό κίνητρο: Συμβάλλει στην τελική επιλογή ενός ηλεκτροκίνητου νέου μοντέλου της αντί κάποιου με θερμικό κινητήρα, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ποσότητα εκπεμπόμενου διοξείδιο του άνθρακα και τους ρύπους, ενισχύει τη βιώσιμη κινητικότητα και την προσπάθεια για την επιβράδυνση της διαδικασίας της κλιματικής αλλαγής.

Advertisement
Advertisement

Είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα προς τους πελάτες της, με τους οποίους ανέκαθεν η Audi δημιουργεί μια βαθιά και ποιοτική σχέση εμπιστοσύνης, είναι μια διαδικασία στην οποία πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία τόσο για να χτίζεται και να διατηρείται η φήμη της εταιρείας, αλλά και να φροντίζει όσους την εμπιστεύονται. Φυσικά, στην Audi δεν έχουν ανάγκη από μια τέτοια υπενθύμιση, καθώς πάντα εφαρμόζουν την εταιρική πολιτική που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο ώστε να δίνουν άμεσα λύσεις στα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έδειξε ξανά το πρωτοποριακό τεχνολογικό DNA της, αυτή τη φορά ως σκαπανέας τής ηλεκτροκίνησης και της σύγχρονης βιώσιμης κινητικότητας. Ήδη, διαθέτει μια ευρεία γκάμα εξηλεκτρισμένων και αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλα ο αριθμός των οποίων θα αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια.

Advertisement

Πόσο; Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινώσει η εταιρεία, ως το 2025 θα διαθέτει συνολικά 30 εξηλεκτρισμένα μοντέλα από τα οποία τα 20 θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Αυτό πρόκειται να αλλάξει την αναλογία των οχημάτων της που διαθέτουν αυτή την τεχνολογία κίνησης σε σχέση με τα αντίστοιχα που έχουν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Κατά συνέπεια, ήδη έχουν δημιουργηθεί καινούργια δεδομένα τα οποία αφορούν στο σέρβις των αυτοκινήτων της.

Οι άνθρωποι της Audi έχουν μια ιδιαίτερη ικανότητα να αφουγκράζονται αλλά και να ακούγονται ηχηρά στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα -ίδιον της σύστασης της εταιρείας, θα λέγαμε. Να διαισθάνονται και να καταλαβαίνουν τη μορφή της αυτοκίνησης στο μέλλον, καθώς και τις ανάγκες των πελατών όπως αυτές πρόκειται να διαμορφωθούν.

Advertisement

Με τον τρόπο τους ορίζουν τα δεδομένα αυτού (σημ.: μέλλον), δηλαδή οραματίζονται την εποχή που θα διαδεχτεί αυτή κάθε διανυόμενης χρονικής περιόδου. Αυτό αντιπροσωπεύουν και προσπαθούν να κάνουν με τα καινούργια μοντέλα τους, με την εταιρική φιλοσοφία τους, με τις τεχνολογικές επιλογές τους, με τις καινοτόμες ιδέες τους (που πολλές φορές μοιάζουν «ανεφάρμοστες» στους πολλούς), με το πάθος που επιμένουν και καταφέρνουν να τις υλοποιούν.

Όλα αυτά, ωστόσο, γίνονται με έναν σκοπό: Τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση του ανθρώπου, κατά συνέπεια του πελάτη τους, και την προστασία του περιβάλλοντος στο οποίο θα ζήσουμε όλοι μας.

Advertisement