Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Τα highlights του Audi A1

Ελλάδα 14:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα highlights του Audi A1

AUDI

Τα highlights του Audi A1

AUDI

To Α1 αποτελεί το μικρότερο σε διαστάσεις μέλος της γκάμας της Audi. Όμως όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι Γερμανοί, αφορά μία μεγάλη ιδέα, που απλά παρουσιάζεται σε compact μορφή.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Audi A1 διαθέτει όλα όσα θέλει κάποιος από το αυτοκίνητό του σήμερα: εξατομικευμένες δυνατότητες, πειστικές επιδόσεις, συναρπαστικό στην οδήγηση, εξοπλισμένο με οικονομικά και ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες και σύγχρονες λύσεις επικοινωνίας. Είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερα. Ας δούμε τα highlights του Audi A1.

Μεγάλη Εμφάνιση
Το Audi A1 αιχμαλωτίζει το βλέμμα. Οι οριζόντιες γραμμές του δίνουν την εντύπωση μεγαλύτερου πλάτους. Στέκεται ακόμα πιο σταθερά στο δρόμο. Το αρρενωπό σχήμα υπόσχεται ότι η οδηγική απόλαυση αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Οι εξωτερικοί καθρέπτες προσδίδουν μια νέα αεροδυναμική γραμμή. Το μπροστινό μέρος αναδεικνύεται με εντυπωσιακό τρόπο από την ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Singleframe.

Μεγάλες επιδόσεις
Η σύγχρονη οδήγηση συνδυάζει τον sport χαρακτήρα με απόδοση και οικονομία. Αυτό αποδεικνύεται και από την τρέχουσα γενιά των κινητήρων TDI και TFSI. Αντιπροσωπεύουν τον συνδυασμό δυναμικής ισχύος και οικονομίας στην κατανάλωση, το οποίο οφείλεται εν μέρει στο σύστημα Start-Stop και στην ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση (recuperation), τα οποία διατίθενται ως βασικός εξοπλισμός . Παρόλο όμως που είναι προσανατολισμένο στις χαμηλές εκπομπές, το Audi A1 είναι sport από κάθε άποψη και δεν κάνει κανέναν συμβιβασμό όσον αφορά την οδηγική απόλαυση.

Advertisement
Advertisement

Audi-A1-2018-h640

Μεγάλες δυνατότητες στιλ
Μπορείτε να διαμορφώσετε το Audi A1 σας ακριβώς όπως επιθυμείτε, χάρη στη μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού και χαρακτηριστικών. Δώστε μία ξεχωριστή sport πινελιά ή αναδείξτε τη σχεδίαση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμα και σε διάφορες αποχρώσεις. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Αλλά ό,τι κι αν αποφασίσετε, οι επιλογές του εξοπλισμού μετατρέπουν κάθε ταξίδι με το Audi σας σε μια μοναδική εμπειρία.

Audi-A1-2018-j640

Advertisement

Μεγάλη ενημέρωση
Το Audi A1 δεν σας οδηγεί απλώς στον προορισμό σας γρήγορα. Επωφελείστε επίσης άμεσα από τις έξυπνες τεχνολογίες που υπάρχουν στο αυτοκίνητό σας. Η έγχρωμη οθόνη 6.5-ιντσών με τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών στο προαιρετικό MMI navigation plus, για παράδειγμα, πάντα εντυπωσιάζει. Μπορείτε επίσης να βιώσετε μια φανταστική ακουστική εμπειρία: τα 14 ηχεία του προαιρετικά διαθέσιμου ηχοσυστήματος BOSE surround παράγουν έναν εκπληκτικό ήχο.

Audi-A1-2018-i640

Advertisement