Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα εντυπωσιακά Ford F-Series στη SEMA

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα εντυπωσιακά Ford F-Series στη SEMA

ΝΕΑ

Τα εντυπωσιακά Ford F-Series στη SEMA

ΝΕΑ

Είναι ευρέως γνωστό πως το Ford F-Series είναι το πιο δημοφιλές όχημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει τα πιο σημαντικά από αυτά στην έκθεση βελτιώσεων της SEMA.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το Project SD126 βασίζεται στο F-250 Super Duty XLT και είναι αναπόφευκτο ότι θα προσελκύσει την προσοχή καθώς διαθέτει ελαστικά 42 ιντσών, ανάρτηση εστιασμένη στο δρόμο και προσαρμοσμένο πίσω κρεβάτι. Το μοντέλο έχει επίσης εξοπλιστεί με έναν αερόσακκο, νέους προφυλακτήρες και πολλά άλλα εντυπωσιακά στοιχεία. Η ισχύς προέρχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα V8 6,7 λίτρων, ο οποίος διαθέτει εισαγωγή κρύου αέρα και σύστημα εξάτμισης Diamond Eye. Υπάρχει επίσης ένας προγραμματιστής EZ-LYNK ο οποίος συνδέεται με το smartphone του οδηγού.

Ford-F-Series-SEMA-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Το Air Design F-150 πηγαίνει σε μια διαφορετική κατεύθυνση καθώς “θυμάται τη μανία του σπορ φορτηγού της δεκαετίας του 1990. Ως αποτέλεσμα, το μοντέλο έχει μια βελτιωμένη εμφάνιση χάρη σε ένα κομψό κιτ αμαξώματος που περιλαμβάνει ένα νέο μπροστινό σύστημα αέρα, εκτεταμένες πλαϊνές ποδιές και μια χαμηλότερη πίσω ουρά. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν αεραγωγούς στα μπροστινά φτερά, νέο καπό, ενισχυμένο κάλυμμα και τροχούς Forgiato Fratello ECL. Για να βελτιώσουν περαιτέρω την εμφάνιση του φορτηγού, οι σχεδιαστές πρόσθεσαν ένα κιτ ανάρτησης με αμορτισέρ Bilstein. Η ομάδα εγκατέστησε επίσης ένα κιτ Wilwood Big Brake και μια εξάτμιση Ford Performance Cat-back.

Ford-F-Series-SEMA-tsiro-640-1

Το μοντέρνο Adventurer F-150 είναι σχεδιασμένο για εκτός δρόμου καταστάσεις και διαθέτει ανάρτηση Skyjacker και τροχούς Fuel Stroke με ελαστικά εκτός δρόμου. Το φορτηγό είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα A.R.E. Z Revo καπάκι, N-Fab προφυλακτήρες, αλλά και νέο καπό. Η κίνηση παρέχεται από έναν κινητήρα EcoBoost V6 2,7 λίτρων, ο οποίος έχει εισαγωγή αέρα Corsa και σύστημα εξατμίσεως τύπου cat-back. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, το οποίο στέλνει τη ροπή σε όλους τους τροχούς.