Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα Civic Type R κατέλαβαν το Σπα! (vid)

Ελλάδα 20:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα Civic Type R κατέλαβαν το Σπα! (vid)

ΝΕΑ

Τα Civic Type R κατέλαβαν το Σπα! (vid)

ΝΕΑ

Περισσότεροι από 300 φίλοι του καυτού ιαπωνικού hatch κατέφθασαν στη βελγική πίστα, για μια μοναδική εκδήλωση, επ’ ευκαιρία της διεξαγωγής του αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού. Στο Σπα βρέθηκαν 180 Type R, από 12 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, τα οποία είχαν την… τιμή να παρελάσουν στην πίστα και να περάσουν και από τη θρυλική Eau Rouge.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η εκδήλωση είναι πρωτοβουλία της ίδιας της Honda, η οποία με ένα μικρό αντίτιμο (40 ευρώ για τον ιδιοκτήτη κάθε Type R και 70 ευρώ για κάθε επιπλέον επιβάτη) προσφέρει μία σειρά από προνόμια για ένα αξέχαστο διήμερο: είσοδος στην κερκίδα VIP, θέση στάθμευσης VIP, συνάντηση με τους οδηγούς της εργοστασιακής ομάδας της Honda (Gabriele Tarquini, Tiago Monteiro, Norbert  Michelisz, Mehdi Bennani), αναψυκτικά, φαγητό και πολλά ακόμη.

Τους περίμενε όμως και ένας… υψηλός προσκεκλημένος: το εντυπωσιακό Civic Type R Concept, το πρωτότυπο πάνω στο οποίο θα βασίζεται η νέα γενιά του καυτού hatch της Honda, με 2λιτρο turbo και ισχύ πάνω από 280 PS.

Advertisement
Advertisement