Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Τα χρώματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο Audi A6

Ελλάδα 20:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα χρώματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο Audi A6

AUDI

Τα χρώματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο Audi A6

AUDI

Το νέο Audi A6 αποτελεί έναν πολυτάλαντο «παίκτη» στην business κατηγορία, που κάνει τη διαφορά με την πολυτέλεια, την τεχνολογία, τις επιδόσεις. Όμως και σε τομείς, όπως τα χρώματα ή τα υλικά κατασκευής, που κάνουν το εσωτερικό του να θυμίζει πολυτελές living room.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρεία προσφέρει μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και υλικών για το νέο A6, που αναδεικνύει την μεταμοντέρνα και διαχρονική πολυτέλεια με έναν μοναδικό τρόπο. Διαθέσιμες είναι πέντε επιλογές: οι basic, sport, design, design selection (με τροχούς 19 ιντσών και πακέτο contour/ambient lighting), καθώς και το σπορ πακέτο S line (με τροχούς 19 ιντσών και σπορ ανάρτηση). Επιπρόσθετα υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί χρωμάτων για το εσωτερικό  – οι σκουρόχρωμοι τονίζουν το σπορ στοιχείο, ενώ οι ανοιχτόχρωμοι συνδυασμοί καθιστούν το εσωτερικό, το οποίο διαιρείται σε τρεις χρωματικές ζώνες, ακόμα πιο ευρύχωρο.

Με τις επενδύσεις ξύλου –με λεπτό φινίρισμα φλαμουριάς, σημύδας και καρυδιάς – δημιουργούνται όμορφες αντιθέσεις για έναν απόλυτα πολυτελή διάκοσμο. Οι διακοσμητικές επενδύσεις είναι ανάλογες των επιπέδων εξοπλισμού και εκτός από το ξύλο ο πελάτης έχει την επιλογή αλουμινίου σε δύο διαφορετικά φινιρίσματα.

Εξίσου ευρεία είναι η επιλογή στις επενδύσεις των καθισμάτων. Το εξατομικευμένο περίγραμμα των καθισμάτων είναι από υψηλής ποιότητας δέρμα Valcona, προαιρετικά με διακλαδώσεις και λεπτή διάτρηση. Τα σπορ καθίσματα S είναι επίσης με δέρμα Valcona ή συνδυασμό δέρματος με δέρμα αλκαντάρα, σε μοτίβο ρόμβου και με ανάγλυφο το λογότυπο S στα πάνω άκρα των πίσω καθισμάτων. Τα υλικά έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή και η κατεργασία τους έχει γίνει χειροποίητα.

Advertisement
Advertisement

Audi-a6-2018-k640tall

Με αυτόν τον τρόπο η Audi επισφραγίζει την ηγετική της θέση στην σχεδίαση εσωτερικών με αψεγάδιαστη ποιότητα κατασκευής.