Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SYM VF 185: Έρχεται το δυνατότερο παπί από τη SYM

Ελλάδα 0:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SYM VF 185: Έρχεται το δυνατότερο παπί από τη SYM

ΝΕΑ

SYM VF 185: Έρχεται το δυνατότερο παπί από τη SYM

ΝΕΑ

Το μεγαλύτερο και πιο δυνατό παπί έρχεται από τη SYM στην ελληνική αγορά. Η ελληνική αντιπροσωπεία Γκοργκόλης Α.Ε. ανακοίνωσε την άφιξη του SYM VF 185 που αναμένεται να βρίσκεται κοντά μας με τον ερχομό της νέας χρονιάς. To SYM VF 185 είναι το νέο κορυφαίο παπί της γνωστής εταιρίας από την Ταϊβάν και αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο του 2019.

Advertisement
Advertisement

Το VF 185 χρησιμοποιεί για την κίνησή του σύγχρονο υγρόψυκτο κινητήρα 185 κ.εκ. με τετραβάλβιδη κεφαλή και απόδοση 18 PS. Το κιβώτιο ταχυτήτων έχει έξι σχέσεις και η πίσω ανάρτηση είναι monoschock. Στον εξοπλισμό του VF 185 περιλαμβάνεται ψηφιακή οθόνη πληροφοριών και αναλογικό στροφόμετρο, δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα στον εμπρός και τον πίσω τροχό αλλά και ABS.

sym-vf185-3

Η σύγχρονη τεχνολογία του νέου μοντέλου της SYM παρουσιάζεται και στα φωτιστικά σώματα με το παπί να χρησιμοποιεί LED DRL φώτα, LED πίσω φως αλλά και LED φλας.

Advertisement
Advertisement

sym-vf185-2

Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν την τιμή του νέου κορυφαίου παπιού της SYM κάτι που αναμένεται να γίνει με την άφιξη του στην ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο του νέου έτους. Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα με βάση το μαύρο (κόκκινο, χρυσό, λευκό και μπλε).