Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SYM Citycom S 300i με νέα χαμηλότερη τιμή

Ελλάδα 5:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SYM Citycom S 300i με νέα χαμηλότερη τιμή

ΝΕΑ

SYM Citycom S 300i με νέα χαμηλότερη τιμή

ΝΕΑ

Το SYM Citycom S 300i είναι ένα από τα δημοφιλέστερα scooter της ελληνικής αγοράς και η ελληνική αντιπροσωπεία ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική του μεσαίου κυβισμού μοντέλου της με μια γενναία έκπτωση επί της αρχικής τιμής. Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM, Γκοργκόλης Α.Ε., προσφέρει πλέον το SYM Citycom S 300i με μειωμένη τιμή κατά 400 ευρώ επί της αρχικής τιμής μετρητοίς η οποία ανέρχεται πλέον στα 3.595 ευρώ, έναντι των 3.995 ευρώ που κόστιζε αρχικά.

Advertisement
Advertisement

Το Citycom S 300i έχει καταφέρει να κερδίσει το ελληνικό κοινό με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του που συνοδεύονται από μια ιδιαίτερα δελαστική τιμή απόκτησης, η οποία το ανάγει σε ένα πραγματικό value for money “εργαλείο”, ιδανικό για κίνηση στο αστικό περιβάλλον αλλά και εξορμήσεις έξω από αυτό.

sym-citycom-300i-S-prosfora-640

Ο ισχυρός υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας του Citycom S 300i είναι προδιαγραφών Euro 4και αποδίδει 27,5 ίππους και 2,6 κιλά ροπής χαρίζοντας πολύ καλές επιδόσεις στο scooter της SYM.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα το μοντέλο της εταιρίας από την Ταϊβάν, έρχεται εφοδιασμένο με ABS της Bosch τελευταίας γενιάς, διαθέτοντας παράλληλα άνετους χώρους για δύο επιβένοντες, ζελατίνα για προστασία από τον αέρα στον στάνταρ εξοπλισμό του και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για ένα full face κράνος.