Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki Swift Sport σε βελτιωμένη version

Ελλάδα 23:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki Swift Sport σε βελτιωμένη version

ΝΕΑ

Suzuki Swift Sport σε βελτιωμένη version

ΝΕΑ

Ένα νέο πλήρες bodykit με μικρές παραλλαγές αναπτύσσει η γιαπωνέζικη Kuhl για τη νέα γενιά του Swift Sport, μετατρέποντας έτσι το hatchback της Suzuki σε έναν πραγματικό μαγνήτη για τα βλέμματα όσων βρίσκονται στον διάβα του αλλά και για εμάς που το θαυμάζουμε στο Διαδίκτυο. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Με την κωδική ονομασία ZC33S, η πρόταση της Kuhl για το Swift Sport είναι μια ολοκληρωμένη μετατροπή για την εμφάνιση του μοντέλου της της Suzuki που αν μη τι άλλο, δειχνει πιο επιθετικό από ποτέ. Το κιτ περιλαμβάνει εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές και φυσικά αεροτομή.

Για τον πίσω προφυλακτήρα ειδικά οι Ιάπωνες μας δίνουν δύο διαφορετικές παραλλαγές εκ των οποίων η πρώτη φέρει εξάτμιση με δύο διπλές απολήξεις και η δεύτερη με δύο μονές. Η πρώτη τους παραλλαγή είναι μάλλον και η πιο επιτυχημένη.

new-suzuki-swift-sport-kuhl-640-1

Advertisement
Advertisement

Όπως και τα περισσότερα ολοκληρωμένα project της Kuhl, οι μετατροπές, που έχουν σαν στόχο να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις δημιουργίες της δεν σταματούν εκεί. Η αερανάρτηση θεωρείται δεδομένη σε ένα τέτοιο project με τις διαιρούμενες ζάντες της Verz να ολοκληρώνουν την εξωτερική εικόνα του Swift Sport.

new-suzuki-swift-sport-kuhl-640-2

Όπως καταλαβαίνετε οι εικόνες που βλέπετε στις οθόνες σας είναι ψηφιακές αναπαραστάσεις της πρότασης της Kuhl. Το σετ θα είναι έτοιμο λογικά σε μερικούς μήνες. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να ξεκινήσουμε την αποταμίευση!