Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki Spring Recharge: Μία εξαιρετική εμπειρία παροχής υπηρεσιών

Ελλάδα 0:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki Spring Recharge: Μία εξαιρετική εμπειρία παροχής υπηρεσιών

ΝΕΑ

Suzuki Spring Recharge: Μία εξαιρετική εμπειρία παροχής υπηρεσιών

ΝΕΑ

Η καλοκαιρία ήρθε για να μείνει, τα μέτρα κατά της πανδημίας χαλαρώνουν, η διάθεση αλλάζει και μαζί φέρνει την ευκαιρία για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας περάσει ένα μεγάλο διάστημα σε ακινησία θα πρέπει και το αυτοκίνητό μας να βρει την φόρμα του. Η Suzuki σας δίνει την δυνατότητα να φρεσκάρετε το αυτοκίνητό σας με μια σειρά από σημαντικές προσφορές που συνοδεύουν το σέρβις του αυτοκινήτου σας.

Προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία παροχής υπηρεσιών, με συνέπεια, επαγγελματισμό & εξειδικευμένη γνώση των τεχνικών της γύρω από τα αυτοκίνητά της.

Κάθε πελάτης Suzuki απολαμβάνει εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και φροντίδας του αυτοκινήτου του καθώς και επιπρόσθετες παροχές και προνόμια που θεωρούνται στοιχειώδη συστατικά της Εμπειρίας Suzuki.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό πλαίσιο προσφέρονται στους πελάτες μοναδικά προνόμια, με την ανοιξιάτικη προσφορά Suzuki After Sales – Spring Recharge. Πραγματοποιήστε λοιπόν την ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση, τυχόν μηχανικές επισκευές ή επισκευές φανοποιίας στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki και απολαύστε μοναδικά προνόμια. Αναλυτικά:

Δωρεάν καθαρισμός συστήματος A/C
Λόγω των περιορισμένων μετακινήσεων ο καθαρισμός του A/C είναι πιο απαραίτητος από ποτέ για να απολαμβάνετε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον κατά τις μετακινήσεις σας. Με την εγγύηση των ανθρώπων της Suzuki και τα γνήσια φίλτρα που εγγυημένα σταματούν τα ζωύφια, τη γύρη και τους μικροοργανισμούς που απειλούν να εισβάλουν στο αγαπημένο σου Suzuki.

Advertisement

Δωρεάν ενημέρωση λογισμικού
Η τεχνολογία που κινεί το Suzuki σου πρέπει να παραμένει πάντα επίκαιρη. Γι’ αυτό και οι περισσότερες από 10 ηλεκτρονικές μονάδες που είναι υπεύθυνες για τις διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, άνεσης και επιδόσεων στο αυτοκίνητό σου, χρειάζεται να αναβαθμίζονται στις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού που εξελίσσουν οι μηχανικοί της Suzuki. Tα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Suzuki μπορούν να ενημερώσουν το λογισμικό των ηλεκτρονικών μονάδων του αυτοκινήτου σου με την νεότερη έκδοση, όπου υπάρχει διαθέσιμη. Έτσι το αυτοκίνητό σου θα χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό με το Suzuki που βγαίνει σήμερα από την παραγωγή.

Advertisement

Δωρεάν Ανανέωση Οδικής Βοήθειας
Προνομιακό Πρόγραμμα πλήρους κάλυψης για να είστε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς. Τώρα, η Suzuki σας προσφέρει ακόμα ένα προνόμιο, όσο παλιό και αν είναι το όχημά σας. Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance, αναφέρεται πλέον σε όλα τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας, χωρίς όριο ηλικίας! Έτσι, απολαμβάνετε προνομιακή οδική βοήθεια αφού σας καλύπτει απόλυτα σε κάθε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος, οφειλόμενη σε βλάβη, ατύχημα, έλλειψη ή λανθασμένη επιλογή καυσίμου ή πρόβλημα ελαστικών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance περιλαμβάνει:

– Επί τόπου επισκευή
– Ρυμούλκηση του οχήματος
– Έξοδα διανυκτέρευσης
– Επιστροφή των επιβαινόντων στον τόπο μόνιμης κατοικίας
– Έξοδα μεταφοράς
– Επαναπατρισμό του οχήματος
– Όχημα αντικατάστασης

Suzuki-Ignis-1.2-Dulajet-Hybrid-b1000x600

Advertisement

Οι παροχές της οδικής βοήθειας Suzuki Assistance προϋποθέτουν τη μεταφορά των οχημάτων (των οποίων η επισκευή δεν είναι εφικτή στον τόπο της βλάβης ή του ατυχήματος) σε κατάστημα του εξουσιοδοτημένου δικτύου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ. Η ενεργοποίηση της οδικής βοήθειας Suzuki Assistance μπορεί να γίνει με την πραγματοποίηση της ετήσιας συντήρησης του αυτοκινήτου σας σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο έμπορο ή επισκευαστή του δικτύου Suzuki στην Ελλάδα. Οι καλύψεις του προγράμματος είναι οι ίδιες με αυτές που παρέχονται σήμερα, στο δωρεάν πρόγραμμα.

Έως 25% Έκπτωση σε Ανταλλακτικά
Service ή Επισκευών *
Εκμεταλλευτείτε χαμηλές τιμές ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας. Στη Suzuki επιβραβεύουν τους πιστούς πελάτες προσφέροντας μεγαλύτερες εκπτώσεις όσο αυξάνεται η παλαιότητα του αυτοκινήτου σας!

Προνομιακές Τιμές στα Γνήσια Ανταλλακτικά
Έκπτωση 20% σε όλα τα Γνήσια Αξεσουάρ.

(*) Όροι και Προϋποθέσεις
Η προωθητική ενέργεια και οι προσφορές που τη συνοδεύουν ισχύουν μέχρι τις 31 Μαΐου 2021 ως εξής:

Οι εκπτώσεις σε ανταλλακτικά service ή επισκευών διαμορφώνονται ως εξής:
– Έκπτωση 12% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα 4 έως 7 ετών, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από  την 1/04/2014 έως και 31/03/2017.
– Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα με ηλικία από 8 έως 10 έτη, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από  την 1/04/2011 έως και 31/03/2013.
– Έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα με ηλικία πάνω από 10 έτη, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν προγενέστερα από την 31/03/2011.
– Εξαιρούνται, τα ελαστικά.
– Η Δωρεάν Ενημέρωση Λογισμικού αφορά αυτοκίνητα μετά την 1/1/2010 για τα οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα από το εργοστάσιο.
-Η έκπτωση στα Γνήσια Αξεσουάρ αφορά όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως ημερομηνίας ταξινόμησης.
-Η προσφορά ισχύει μόνο για τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας είναι μέχρι 31 Μαΐου. Καλέστε την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών Suzuki στο 210 3499940 και ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα και τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν.