Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki: Νέες ειδικές εκδόσεις για τα Jimny & Vitara

Ελλάδα 6:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki: Νέες ειδικές εκδόσεις για τα Jimny & Vitara

ΝΕΑ

Suzuki: Νέες ειδικές εκδόσεις για τα Jimny & Vitara

ΝΕΑ

Tα Jimny Gan & Vitara Katana αποτελούν δύο νέες ενδιαφέρουσες εκδόσεις των δημοφιλών SUV της Suzuki. Προς το παρόν θα είναι διαθέσιμος για την ιταλική αγορά, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να τις δούμε και στη χώρα μας μελλοντικά.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με την έκδοση Jimny Gan, εδώ η Suzuki έχει προσπαθήσει να ενισχύσει τον off road χαρακτήρα του αυτοκινήτου της μέσω μιας σειράς μηχανικών και αισθητικών αλλαγών. Σε αυτή την περίπτωση το εκτός δρόμου μοντέλο έχει νέα ανάρτηση που αυξάνει το ύψος του αμαξώματος κατά 10 εκατοστά και έτσι η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 310 χιλιοστά. Εκτός των μεγαλύτερων μετατρόχιων και των νέων ζαντών αλουμινίου, οι Ιάπωνες μηχανικοί έχουν τοποθετήσει νέα ενισχυμένη αντιστρεπτική και ειδικό κάλυμμα για το διαφορικό. Τέλος, η καμπίνα του Jimny φέρει μικρές αναβαθμίσεις που βελτιώνουν τη συνολική εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Για το Vitara Katana (έκδοση που γνωρίσαμε και στο νέο Swift) φροντίζει ο 1.400άρης τούρμπο βενζινοκινητήρας των 140 ίππων, ενώ ταυτόχρονα έχει δοθεί έμφαση στη βελτίωση της αισθητικής. Εκτός της γκρι βαφής, το αμάξωμα φέρει διχρωμία και νέες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Για την καμπίνα του Vitara η Suzuki έχει τοποθετήσει Alcantara καθίσματα και διάφορα άλλα στιλιστικά στοιχεία.