Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki Jimny Black Bison Edition από την Wald International

Ελλάδα 18:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki Jimny Black Bison Edition από την Wald International

ΝΕΑ

Suzuki Jimny Black Bison Edition από την Wald International

ΝΕΑ

Το νέο Suzuki Jimny είναι μικρό, σκληροτράχηλο και χαριτωμένο. Για αυτούς που θέλουν όμως να τονίσουν περισσότερο την σκληροτράχηλη εικόνα του Jimny, η ιαπωνική Wald International ετοιμάζει μια έκδοση που φροντίζει ακριβώς για αυτό. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι εκδόσεις Black Bison της Wald International έχουν πάντα σαν στόχο να προσθέσουν “κακία” στα μοντέλα για τα οποία δημιουργούνται και να κάνουν παράλληλα πιο εντυπωσιακά τα αμαξώματα τους. Το τελευταίο φυσικά είναι στόχος κάθε βελτιωτή που σέβεται τον εαυτό του και αυτό ισχύει και στην περίπτωση της ιαπωνικής εταιρίας, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες.

Οι θόλοι των τροχών του Jimny έχουν αποκτήσει νέα σχεδίαση και φαίνεται να έχουν μεγαλύτερο πλάτος από εκείνους της στάνταρ έκδοσης, για να φιλοξενήσουν και τους τροχούς με τα φαρδύτερα και πλήρως χωμάτινα ελαστικά. Νέας σχεδίασης είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας που φέρει και στενούς LED προβολείς, ο οποίος ωστόσο ακολουθεί σε γενικές γραμμές την σχεδίαση της στάνταρ μονάδας.

wald_international_suzuki_jimny_sierra_blackbison_02

Advertisement
Advertisement

Το άγριο look μπροστά ενισχύεται από τη νέα γρίλια και το νέο καπό με τους τεράστιους σε διαστάσεις αεραγωγούς, ενώ πάνω σε αυτό έχουν μετακομίσει και τα φώτα θέσης. Η εικόνα ολοκληρώνεται από τις LED μπάρες στην οροφή που βρίσκονται εντός προστατευτικού καλύμματος.

Στο πίσω μέρος η ενίσχυση της αγριάδας περιορίζεται στο ελαφρώς διαφορετικό σχήμα που έχουν τα καλύμματα των φωτιστικών σωμάτων με την τεράστια βέβαια αεροτομή που έχει τοποθετηθεί στην οροφή να παίζει εδώ τον μεγαλύτερο ρόλο.

Ένα από τα πιο άγρια φτιαγμένα Jimny που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Εσάς πώς σας φαίνεται;