Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki: Δυναμική παρουσία στην Έκθεση του Τόκιο

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki: Δυναμική παρουσία στην Έκθεση του Τόκιο

ΝΕΑ

Suzuki: Δυναμική παρουσία στην Έκθεση του Τόκιο

ΝΕΑ

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την έναρξη της Έκθεσης του Τόκιο, με τους διάφορους κατασκευαστές να ετοιμάζουν τα  νέα τους μοντέλα, είτε παραγωγής, είτε πρωτότυπα. Ένας από αυτούς είναι φυσικά και η Suzuki, η οποία όπως όλα δείχνουν θα δώσει δυναμικό παρών.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στα μοντέλα που θα βρίσκονται στο περίπτερο της Suzuki, αυτό που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι το βαμμένο σε ματ μαύρη απόχρωση νέας γενιάς Swift Sport. Βασισμένο σε ένα νέο πλαίσιο, το νέο Swift θα είναι ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, έχοντας όμως μεγαλύτερο μεταξόνιο, αλλά και πλάτος. Αναβαθμισμένη σε λειτουργία είναι και η ανάρτηση,  αλλά η σημαντικότερη αλλαγή βρίσκεται κάτω από το καπό. Πλέον ο ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1,6 λίτρων μπαίνει στο χρονοντούλαπο, με τον Boosterjet των 1,4 λίτρων να παίρνει τη θέση του, με απόδοση 140 PS, ενώ η ροπή του σκαρφαλώνει στα 23,4 kgm από τις 2.500 έως τις 3.500 rpm.

suzuki-tokyo-salon-2018-04-chariatis-530

Ένα επίσης μοντέλο που αναμένεται να τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών και τα φλας των φωτογράφων θα είναι το μικρό crossover XBee, στην έκδοση Winter Adventure, η οποία ξεχωρίζει από την «μιλιτέρ» εμφάνιση και τις κίτρινες αποχρώσεις. Στόχος του είναι ένα νεανικό κοινό που θέλει χώρους αλλά και ιδιαίτερη εμφάνιση, ενώ διαθέτει υβριδικό σύστημα πρόωσης που συνδυάζεται με έναν  υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,0 λίτρου με συνολική ισχύ 102 PS και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Advertisement

Εκτός των παραπάνω, η Suzuki θα παρουσιάσει και άλλα μοντέλα, ειδικά για την ιαπωνική αγορά, όπως τα Solio Bandit, Alto Works και Wagon R Stingray.

Advertisement