Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki: Μπορεί να πετύχει το Vitara Pick Up;

Ελλάδα 9:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki: Μπορεί να πετύχει το Vitara Pick Up;

ΝΕΑ

Suzuki: Μπορεί να πετύχει το Vitara Pick Up;

ΝΕΑ

Aνεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει την πρόταση του σχετικά με την pick-up έκδοση του Suzuki Vitara.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η νέα γενιά του Vitara διαγράφει μια αρκετά επιτυχημένη εμπορική πορεία, ενώ πριν μερικές μέρες η Suzuki αποκάλυψε και την ανανεωμένη εκδοχή του που θα δούμε σύντομα και στην ελληνική αγορά.

Το δημοφιλές ιαπωνικό μοντέλο φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του ανεξάρτητου σχεδιαστή «Χ-Tomi», o οποίος μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η pick up version του. Tο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου παραμένει αυτούσιο και το διπλοκάμπινο αμάξωμα διαθέτει έξτρα χώρο φόρτωσης, όπως θα περίμενε άλλωστε κάποιος από τη συγκεκριμένη κατηγορία. Συνολικά έχουμε να κάνουμε με ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, αν και θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε και το πίσω τμήμα.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι σήμερα τα πλάνα της Suzuki δεν περιλαμβάνουν την κατασκευή ενός αγροτικού-επαγγελματικού μοντέλου βασισμένο στο Vitara. Ωστόσο, με τη εν λόγω κατηγορία η Suzuki έχει ασχοληθεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, καθώς το πάλαι ποτέ Samurai κυκλοφόρησε σε κάποιες αγορές και σε έκδοση pick up. Έτσι, ακόμη και σήμερα, μια τέτοια ενέργεια από την πλευρά των Ιαπώνων θα κατέγραφε υψηλές πωλήσεις.
Τέλος να θυμίσουμε πως το ανανεωμένο Vitara έχει αισθητικές αλλαγές, φέρει νέες τεχνολογίες και εφοδιάζεται με τούρμπο κινητήρες βενζίνης 1,0 & 1,4 λίτρων (δεν έχει στην γκάμα του ντίζελ μοτέρ).