Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θέλει να κάνει SUV η Caterham!

Ελλάδα 9:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει να κάνει SUV η Caterham!

ΝΕΑ

Θέλει να κάνει SUV η Caterham!

ΝΕΑ

Τα SUV αποτελούν ξεκάθαρη τάση της παγκόσμιας αγοράς, σε βαθμό τέτοιο που βάζουν σε σκέψεις ακόμα και εταιρείες που… απέχουν πολύ από τέτοια φιλοσοφία. Όπως για παράδειγμα η Caterham. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα, φτιάχνει σπορ διθέσια για πίστα όπως η σειρά των “Seven”. Όμως τώρα, με αφορμή τη συνεργασία της Caterham F1 με τη Renault για παροχή κινητήρων, η συνεργασία των δύο πλευρών επεκτάθηκε όπως σας έχουμε ενημερώσει και στη νέα Alpine. Δεν θα σταματήσει όμως εκεί.

Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της Caterham, στο βραχυπρόθεσμο μέλλον θα παρουσιάσουν δύο ακόμα οχήματα, το ένα εκ των οποίων θα είναι SUV! Μάλιστα ο δαιμόνιος επιχειρηματίας που μεταξύ άλλων είναι ιδιοκτήτης και της αεροπορικής εταιρείας Air Asia,  έθεσε και χρονικό ορίζοντα – αμέσως μετά το λανσάρισμα του σπορ κουπέ συνεργασίας με τη Renault, που είναι προγραμματισμένο για το 2016.

Όπως αναφέρει το Reuters, τα νέα project της Caterham θα βασίζονται σε πλατφόρμες της γαλλικής εταιρείας και σε πρώτη φάση, θα απευθύνονται στην ασιατική αγορά. Δεδομένου του χαρακτήρα της Caterham, παρότι το SUV δεν μπορεί να είναι τόσο… παιχνιδιάρικο όσο τα προηγούμενα δημιουργήματά της, δίχως αμφιβολία θα έχει extreme και ενδιαφέροντα σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement