Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru XV Challenge: Πρόσκληση… πρόκληση

Ελλάδα 7:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru XV Challenge: Πρόσκληση… πρόκληση

ΝΕΑ

Subaru XV Challenge: Πρόσκληση… πρόκληση

ΝΕΑ

«Tην Κυριακή 20 Οκτωβρίου σας περιμένουμε στην έκθεση της αντιπροσωπείας μας, στη Λεωφόρο Κηφισίας 286, όπου σε συνεργασία με τον Στέφανο Αττάρτ και τον ειδικό εξοπλισμό του θα βάλουμε τo Subaru XV1.6 να αποδείξει αυτό που εμείς βλέπουμε κάθε μέρα: ότι για το XV εμπόδια δεν υπάρχουν!»

Advertisement
Advertisement

Η πρόκληση είναι ξεκάθαρη για το XV και η πρόσκληση σε όλους εμάς από την Subaru, στο μα είμαστε «μάρτυρες» σε αυτή τη δοκιμασία.
Καιβη Subaru συνεχίζει:
Τι κι αν ο δρόμος έχει κλίση 45 μοίρες, 50 μοίρες; Τι κι αν το XV πατάει με τους δύο τροχούς, κι οι άλλοι δύο είναι στον αέρα; Τι κι αν οι 3 τροχοί του πατάνε σε πάγο;
Με αφορμή τις δοκιμασίες αυτές θα δείτε στην πράξη πώς λειτουργεί η συμμετρική τετρακίνηση της Subaru, θα διαπιστώσετε την μεγάλη σημασία του χαμηλού κέντρου βάρους του αυτοκινήτου χάρη στη γεωμετρία και την τοποθέτηση του κινητήρα BOXER και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας για τον ρόλο που παίζει η συμμετρική κατανομή βάρους σε όλο το αυτοκίνητο.
Οι άνθρωποι της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS Α.Ε. και του Στέφανου Αττάρτ σας περιμένουν την Κυριακή 20/10 από τις 9 μέχρι τις 5 στο γνωστό «στέκι» της Subaru στο Χαλάνδρι.
Ελάτε με την οικογένεια ή με τους φίλους σας για ένα καφέ με λίγη αδρεναλίνη και μερικές σταγόνες τεχνογνωσίας.

Προλάβετε και την προσφορά του XV που τρέχει μέχρι τις 25 Οκτωβρίου! Με την αγορά ενός καινούργιου Subaru XV έχετε για 3 χρόνια Δωρεάν Service!
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο 210 6800800

Advertisement
Advertisement

Το Subaru XV1.6 είναι το βραβευμένο ως BEST IN CLASS μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP και φέρει στον βασικό εξοπλισμό του χαρακτηριστικά που ίσως δεν είναι ακόμα γνωστά, όπως η μόνιμη συμμετρική τετρακίνηση της Subaru, το αυτόματο κιβώτιο CVT, το σύστημα προληπτικής ασφάλειας Eyesight, το X-Mode και πολλά άλλα. Επιπλέον ακόμα και η πρώτη έκδοση, η Pure, στα 25.960€, διαθέτει εντυπωσιακά πλούσιο εξοπλισμό.