Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Twitter της BMW ένα video πρόγευση της iX3

Ελλάδα 19:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Twitter της BMW ένα video πρόγευση της iX3

ΝΕΑ

Στο Twitter της BMW ένα video πρόγευση της iX3

ΝΕΑ

Εν όψει της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Πεκίνο η BMW ανήρτησε στο Twitter ένα σύντομο video για να προϊδεάσει για το πρωτότυπο του νέου ηλεκτρικού SUV iX3.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Στόχος του video είναι περισσότερο να δημιουργήσει συζητήσεις γύρω από το πρωτότυπο της iX3 που θα παρουσιάσει η BMW στην έκθεση του Πεκίνου, παρά να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Πάντως από τα ελάχιστα που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής το iX3 θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που όπως αφήνει να εννοηθεί η ονομασία του θα βασίζεται στην Χ3. Επίσης στο video φαίνεται πως τα χαρακτηριστικά «νεφρά» της BMW στη μάσκα είναι αισθητικά πολύ κοντά σε αυτά που είχε το πρωτότυπο I Vision Dynamics που παρουσίασε η BMW στην έκθεση της Φρανκφούρτης την περασμένη χρονιά. Βλέπουμε λοιπόν πως τα «νεφρά» δεν είναι ξεχωριστά όπως στα συμβατικά μοντέλα αλλά ενωμένα μεταξύ τους σε ένα ενιαίο στοιχείο, κάτι που μπορεί να αποτελέσει χαρακτηριστικό των ηλεκτρικών μοντέλων BMW i.

bmw-concept-ix3-electric-suv-teased-ahead-of-auto-china-2018-world-premiere-125139_1harpi530

Advertisement
Advertisement

Επίσης σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η iX3 πιθανότατα θα έχει ηλεκτροκινητήρα 300 ίππων που θα κινεί τους πίσω τροχούς, μπαταρίες 70kWh και αυτονομία που θα πλησιάζει τα 260 χιλιόμετρα. Το σίγουρο είναι πως η BMW iX3 δείχνει πως θα είναι το πρώτο βήμα για τον εμπλουτισμό της γκάμας των μοντέλων BMW i που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εμπορική πορεία της εταιρίας.

Δείτε το video στην σελίδα της BMW στο Twitter