Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Στο σφυρί” η μοναδική McLaren P1 του Jenson Button

Ελλάδα 16:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Στο σφυρί” η μοναδική McLaren P1 του Jenson Button

ΝΕΑ

“Στο σφυρί” η μοναδική McLaren P1 του Jenson Button

ΝΕΑ

Προς πώληση βρίσκεται η McLaren P1 του Jenson Button, παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 το 2009. Το υπεραυτοκίνητο του Βρετανού φέρνει καλούδια που δεν ξέραμε καν ότι υπάρχουν στα επίσημα “αξεσουάρ” της McLaren! ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η McLaren P1 που βλέπετε στις φωτογραφίες βρίσκεται την κατοχή του Button εδώ και πολλά χρόνια, έχει όμως διανύσει μόνο περί τα 900 χλμ από τότε που παραδόθηκε στον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2009.

Ο Button είχε παραγγείλει την P1 σε σπέσιαλ γκρι χρώμα της MSO (Grauschwartz Grey το ονομάζει η McLaren), προσθέτοντας παράλληλα το αεροδυναμικό πακέτο Stealth Pack, ενώ το εσωτερικό έχει ντυθεί με γκρι-μαύρο alcantara. Σε γενικές γραμμές ο Βρετανός κράτησε… χαμηλό προφίλ με την εμφάνιση της P1 -όσο μπορεί να το πει κανείς αυτό για ένα υπεραυτοκίνητο- εκτός ίσως από την κίτρινη βαφή στις δαγκάνες, η οποία όμως ταιριάζει γάντι στην P1.

mclaren-p1-jenson-button-640

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ των έξτρα του αυτοκινήτου ξεχωρίζει το πακέτο λογισμικού της MSO, ονόματι Track Mode 2. Το συγκεκριμένο πακέτο, που αποτελεί ουσιαστικά την έκδοση δρόμου του προγράμματος Track Mode, δεν ήταν καν γνωστό ότι υπάρχει σαν έξτρα, με τιμή μάλιστα που αγγίζει τα 25.000 ευρώ. Ίσως να πρόκειται μάλιστα και για την μοναδική McLaren P1 που είναι διαθέσιμη με αυτό το πρόγραμμα.

mclaren-p1-jenson-button-640-2

Το υπεραυτοκίνητο της βρετανικής φίρμας πωλείται στην τιμή των δύο εκατ. δολαρίων Αμερικής με τον Button να αναφέρει που δεν το οδηγεί πια καθώς μένει μόνιμα στις Η.Π.Α., εκεί όπου έχει μία άλλη McLaren για να καλύπτει τις… ανάγκες του, την 675LT.