Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Παρίσι το νέο Renault Espace

Ελλάδα 0:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Παρίσι το νέο Renault Espace

ΝΕΑ

Στο Παρίσι το νέο Renault Espace

ΝΕΑ

H γαλλική εταιρεία επιβεβαίωσε πως στο σαλόνι του Παρισιού θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του μεγαλύτερου της MPV.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Η Renault προετοιμάζεται για την παρουσίαση του νέου Espace που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου στο Παρίσι. Αυτή θα είναι η 5η γενιά του μεγαλύτερου και πιο πρακτικού πολυχρηστικού μοντέλου στην γκάμα της γαλλικής εταιρείας και θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CFM1. Μάλιστα, το νέο Espace θα εγκαινιάσει την πολυτελή σειρά Initiale Paris (στην φωτογραφία βλέπετε το πρωτότυπο μοντέλο), μία προηγμένη γκάμα μοντέλων με προχωρημένη αισθητική και ιδιαίτερη σχεδίαση.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία από μία λιτή επίσημη επιβεβαίωση από την Renault. Σχετικά με τους κινητήρες, αυτοί θα προέρχονται από την πλούσια σειρά των τετρακύλινδρων υπερτροφοδοτούμενων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων οι οποίοι χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους απόδοση και κατανάλωση καυσίμου.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Dacia στην ίδια έκθεση θα παρουσιασθούν νέες Stepway εκδόσεις των μοντέλων Lodgy (επταθέσιο MPV) και Dokker (πενταθέσιο ή διθέσιο βαν).